Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Katkaisu- ja jiirisirkkeli

Katkaisu- ja jiirisirkkeli on nerokas työkalu puun sahaamiseen ja sarjatyöhön. Näytämme, miten käytät katkaisu- ja jiirisirkkeliä ja neuvolle, millainen katkaisu- ja jiirisirkkeli kannattaa ostaa. Löydät sivuilta myös uusimman katkaisu- ja jiirisirkkelitestin.

Katkaisu- ja jiirisirkkeli - välttämätön puutöissä

Katkaisu- ja jiirisirkkeli on välttämätön työkalu jokaiselle, joka rakentaa paljon puusta.
Katkaisusirkkeli on kuulunut pitkään ammattilaisten vakiotyökaluihin, mutta koneiden hinnat ovat laskeneet niin alas, että myös tee se itse -rakentajilla on varaa katkaisusirkkeliin.

Mihin töihin katkaisu- ja jiirisirkkeli sopii?

Katkaisu- ja jiirisirkkeli on lähes välttämätön työkalu terassin rakentamiseen. Katkaisu- ja jiirisirkkeli sahaa laudat poikki kohtisuorassa ja säästää paljon aikaa.

Mikä katkaisu- ja jiirisirkkeli kannattaa ostaa?

Markkinoilla on paljon katkaisu- ja jiirisirkkeleitä. Päätä aluksi, haluatko akulla vai verkkovirralla toimivan mallin. Kalleimmat katkaisu- ja jiirisirkkelit maksavat yli kolme kertaa enemmän kuin halvimmat, joten harkitse tarkasti, millaisen mallin tarvitset.

Katkaisu- ja jiirisirkkelit testissä

Jos aiot ostaa katkaisu- ja jiirisirkkelin, harkitse, mikä malli sopii sinulle parhaiten. Voit aloittaa lukemalla uusimman katkaisu- ja jiirisirkkelitestimme: Löydä paras katkaisu- ja jiirisirkkeli - Katkaisu- ja jiirisirkkelitesti

Millainen terä katkaisu- ja jiirisirkkeliin?

Katkaisu- ja jiirisirkkeli voi olla vain niin hyvä kuin siihen kiinnitetty terä. Toisaalta katkaisu- ja jiirisirkkelillä voi sahata melkein kaikkia materiaaleja oikeilla terillä.

Terä pitää valita sahattavan materiaalin mukaan. Voit ostaa esimerkiksi metalliterän ja lisäksi pienihampaisen puuterän, joka tekee siistiä jälkeä. Isohampainen puuterä on hyvä ja nopea vaihtoehto, jos sahatut pinnat eivät jää näkyviin.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin