Katkaisu- ja jiirisirkkeli

Katkaisu- ja jiirisirkkeli on nerokas työkalu puun sahaamiseen ja sarjatyöhön. Näytämme, miten käytät katkaisu- ja jiirisirkkeliä ja neuvolle, millainen katkaisu- ja jiirisirkkeli kannattaa ostaa. Löydät sivuilta myös uusimman katkaisu- ja jiirisirkkelitestin.

  Katkaisu- ja jiirisirkkeli - välttämätön puutöissä

  Katkaisu- ja jiirisirkkeli on välttämätön työkalu jokaiselle, joka rakentaa paljon puusta.
  Katkaisusirkkeli on kuulunut pitkään ammattilaisten vakiotyökaluihin, mutta koneiden hinnat ovat laskeneet niin alas, että myös tee se itse -rakentajilla on varaa katkaisusirkkeliin.

  Mihin töihin katkaisu- ja jiirisirkkeli sopii?

  Katkaisu- ja jiirisirkkeli on lähes välttämätön työkalu terassin rakentamiseen. Katkaisu- ja jiirisirkkeli sahaa laudat poikki kohtisuorassa ja säästää paljon aikaa.

  Mikä katkaisu- ja jiirisirkkeli kannattaa ostaa?

  Markkinoilla on paljon katkaisu- ja jiirisirkkeleitä. Päätä aluksi, haluatko akulla vai verkkovirralla toimivan mallin. Kalleimmat katkaisu- ja jiirisirkkelit maksavat yli kolme kertaa enemmän kuin halvimmat, joten harkitse tarkasti, millaisen mallin tarvitset.

  Katkaisu- ja jiirisirkkelit testissä

  Jos aiot ostaa katkaisu- ja jiirisirkkelin, harkitse, mikä malli sopii sinulle parhaiten. Voit aloittaa lukemalla uusimman katkaisu- ja jiirisirkkelitestimme: Löydä paras katkaisu- ja jiirisirkkeli - Katkaisu- ja jiirisirkkelitesti

  Millainen terä katkaisu- ja jiirisirkkeliin?

  Katkaisu- ja jiirisirkkeli voi olla vain niin hyvä kuin siihen kiinnitetty terä. Toisaalta katkaisu- ja jiirisirkkelillä voi sahata melkein kaikkia materiaaleja oikeilla terillä.

  Terä pitää valita sahattavan materiaalin mukaan. Voit ostaa esimerkiksi metalliterän ja lisäksi pienihampaisen puuterän, joka tekee siistiä jälkeä. Isohampainen puuterä on hyvä ja nopea vaihtoehto, jos sahatut pinnat eivät jää näkyviin.