Käsisirkkeli

Käsisirkkelillä on helppo sahata suoraan. Esittelemme erilaiset käsisirkkelit ja niiden terät. Lue lisäksi uusimmat käsisirkkelitestit.

  Jokaisella PITÄÄ olla käsisirkkeli

  Käsisirkkelillä on helppo sahata suoraan. Se tekee siistiä jälkeä joka kerta ja sahaa suoria linjoja ohjainkiskon avulla. Käsisirkkeli on välttämätön työkalu jokaiselle tee se itse -rakentajalle.

  Käsisirkkeli ja pöytäsirkkeli

  Pöytäsirkkeli eli pöytäsaha on periaatteessa ylösalaisin paikalleen kiinnitetty käsisirkkeli. Pöytäsirkkelillä on helppo halkaista esimerkiksi listoja. Pöytäsirkkeli on hyvä lisä jokaiseen verstaaseen, mutta pöytäsahan ostamisessa on syytä olla tarkkana. Olemme testanneet myös pöytäsirkkeleitä. Löydät uusimman testimme täältä-: Pöytäsirkkelitesti

  Käsisirkkeli ja ohjainkisko lisäävät mahdollisuuksia

  Käsisirkkelillä ja ohjainkiskolla on helppo sahata esimerkiksi iso vanerilevy sopivan kokoisiksi paloiksi. Ohjainkiskojen hinnat alkavat noin 70 eurosta, ja niitä voi käyttää sekä käsisirkkelin että upotussahan kanssa. Käsisirkkelillä ja ohjainkiskolla voi sahata enintään kolme metriä pitkiä linjoja.

  Nykytekniikka mahdollistaa hyvät minisirkkelit

  Työkaluvalmistajat tekevät koko ajan parempia ja vahvempia työkaluja, ja se pätee myös sirkkeleihin. Sahaamiseen ei enää tarvita isoja, raskaita ja kalliita koneita, sillä minisirkkelit ajavat saman asian pienemmillä terillä ja heikommalla moottorilla.

  Löydä paras sirkkeli omiin tarpeisiisi

  Markkinoilla on valtavasti sirkkeleitä, joista on vaikea valita oikea vaihtoehto. Tarvitsetko akkusirkkelin vai sirkkelin, jossa on paljon voimaa. Onko akkusirkkeli tarpeeksi tehokas? Sirkkeleiden hintahaitari on leveä. Tee Itse auttaa sinua löytämään sopivan hintaisen ja tarpeisiisi sopivan sirkkelin. Lue uusin käsisirkkelitestimme täältä: Käsisirkkelitesti

  Valitse sirkkeliin oikeat terät

  Sirkkeli ei ole mitään ilman terää. Terien hinnat vaihtelevat laadun mukaan. Hampaiden lukumäärä ja kulma ovat tärkeitä terän valinnassa. Kotisivuillamme on lisää käsisirkkelin teriä koskevia juttuja, muun muassa nämä:
  Käsisirkkelin terät ja Sirkkelin terät