Laattaterassi

Laattaterassi näyttää hyvältä, on kestävä ja melko helppo rakentaa. Pohjan tekeminen on kuitenkin kovaa työtä, ja laatat, reunakivet ja laatat pitää asentaa oikein. Työt kannattaa tehdä kerralla oikein. Opetamme sen kaikissa ohjeissamme.

  Kaikki jutut laattaterasseista

  Laattaterassi - paljon hyviä puolia

  Laattaterassin rakentamisessa on paljon hyviä puolia, ja vain mielikuvitus rajoittaa terassin ulkonäköä. Laattaterassi voi olla pieni, iso, pyöreä tai nelikulmainen. Voit rakentaa laatoista kuvion tai mukavan oleskelupaikan pihalle.

  Laattaterassi - tee itse

  Voit tehdä uuden laattaterassisi itse. Ota kuitenkin huomioon, että laattaterassin rakentamisessa on joitakin asioita, jotka pitää tietää etukäteen. Muuten laattaterassista voi tulla vino ja laatat voivat luisua terassin sivuille. Laattaterassi voi myös johtaa veden kellariin, ellei laatoitus kallistu pois talon suunnasta.

  Pieni VINKKI: Pidä laattaterassin hinta matalana

  Laattaterassin hinta vaihtelee kivien koon ja muiden materiaalien mukaan. Iso laattaterassi voi tulla kalliiksi, jos se tehdään kalliista noppakivistä. Terassista tulee sekä tyylikäs että edullinen, kun kalliiden noppakivien väliin ladotaan suhteellisen halpoja betonilaattoja.

  Pidä laattaterassi kunnossa - toimi näin!

  Laattaterassia pitää huoltaa. Laattoihin tulee väistämättä likaa sekä mahdollisesti myös levää ja jäkälää.

  Laattoihin tarttuva levä muodostaa usein punaruskean ja tasaisen kerroksen, joka viihtyy etenkin laattaterassin varjoisissa osissa kuten talon pohjoispuolella.

  Jäkälät näkyvät laattojen pinnalla valkoisina tai harmaina läikkinä. Jakälät viihtyvät laattaterassilla sekä valossa että auringossa.

  Kaikenlaisten likojen poistamiseen on onneksi erilaisia keinoja, jotka eivät vahingoita laattoja lainkaan! Tässä artikkelissa kerrotaan, miten pidät huolta laattaterassistasi ja puhdistat laatat tehokkaasti riippumatta siitä, onko niissä levää vai jäkälää. Näin - Puhdista laatat tehokkaasti!

  Rakenna puuterassi laattojen päälle

  Oletko kyllästynyt laattaterassiisi tai vain kateellinen naapurin puuterassista? Voit rakentaa uuden ja upean puuterassin vanhojen laattojen päälle. Näytämme tässä artikkelissa 3 erilaista tapaa rakentaa puuterassi laattojen päälle: Rakenna puuterassi laattojen päälle - 3 hyvää vaihtoehtoa