Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kiviterassi

Laattaterassi kestää lähes ikuisesti, jos se rakennetaan oikein. Neuvomme sinua laattaterassin rakentamisessa.

Kaikki jutut laattaterasseista

Laattaterassi - paljon hyviä puolia

Laattaterassin rakentamisessa on paljon hyviä puolia, ja vain mielikuvitus rajoittaa terassin ulkonäköä. Laattaterassi voi olla pieni, iso, pyöreä tai nelikulmainen. Voit rakentaa laatoista kuvion tai mukavan oleskelupaikan pihalle.

Laattaterassi - tee itse

Voit tehdä uuden laattaterassisi itse. Ota kuitenkin huomioon, että laattaterassin rakentamisessa on joitakin asioita, jotka pitää tietää etukäteen. Muuten laattaterassista voi tulla vino ja laatat voivat luisua terassin sivuille. Laattaterassi voi myös johtaa veden kellariin, ellei laatoitus kallistu pois talon suunnasta.

Pieni VINKKI: Pidä laattaterassin hinta matalana

Laattaterassin hinta vaihtelee kivien koon ja muiden materiaalien mukaan. Iso laattaterassi voi tulla kalliiksi, jos se tehdään kalliista noppakivistä. Terassista tulee sekä tyylikäs että edullinen, kun kalliiden noppakivien väliin ladotaan suhteellisen halpoja betonilaattoja.

Pidä laattaterassi kunnossa - toimi näin!

Laattaterassia pitää huoltaa. Laattoihin tulee väistämättä likaa sekä mahdollisesti myös levää ja jäkälää.

Laattoihin tarttuva levä muodostaa usein punaruskean ja tasaisen kerroksen, joka viihtyy etenkin laattaterassin varjoisissa osissa kuten talon pohjoispuolella.

Jäkälät näkyvät laattojen pinnalla valkoisina tai harmaina läikkinä. Jakälät viihtyvät laattaterassilla sekä valossa että auringossa.

Kaikenlaisten likojen poistamiseen on onneksi erilaisia keinoja, jotka eivät vahingoita laattoja lainkaan! Tässä artikkelissa kerrotaan, miten pidät huolta laattaterassistasi ja puhdistat laatat tehokkaasti riippumatta siitä, onko niissä levää vai jäkälää. Näin - Puhdista laatat tehokkaasti!

Rakenna puuterassi laattojen päälle

Oletko kyllästynyt laattaterassiisi tai vain kateellinen naapurin puuterassista? Voit rakentaa uuden ja upean puuterassin vanhojen laattojen päälle. Näytämme tässä artikkelissa 3 erilaista tapaa rakentaa puuterassi laattojen päälle: Rakenna puuterassi laattojen päälle - 3 hyvää vaihtoehtoa

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Kokonaishinta: null euroa
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin