Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kirjahyllyt

Rakenna omat hyllysi itse ja varmista, että ne pysyvät suorassa. Löydät näiltä sivuilta ohjeita lukemattomien erilaisten hyllyjen rakentamiseen ja ripustamiseen.

Rakenna itse hylly

Hyllyt ovat lähes välttämättömiä säilytyspaikkoja joka kodissa. Kaupoissa myydään valmiita hyllyjä, mutta itse tehty hylly sopii varmasti kodin sisustukseen.

Kiinteä hylly

Itse tehty hylly on halpa ja sopii täydellisesti asukkaiden tarpeisiin. Hylly peittää yleensä suurimman osan seinästä, joten hyllyn voi saman tien rakentaa koko seinän kokoiseksi. Voit rakentaa itse hyllyn, joka ulottuu seinästä seinään ja lattiasta kattoon.

LUE LISÄÄ: Kiinteä hylly lattiasta kattoon

Tilaa säästävä hylly

Vinon katon alla oleva tila sopii erinomaisesti hyllyn paikaksi. Se on hyvä tapa käyttää hyödyksi matala tila, josta ei ole muuta hyötyä. Itse tehty hylly sopii vinon katon alle täydellisesti ja täyttää hukkatilan.

Rakenna itse hylly vanerista

Vaneri on erinomainen materiaali itse rakennettavan hyllyn tekemiseen. Esimerkiksi Ikea tekee suurimman osan kalusteistaan halvoista materiaaleista. Hyllyihin pitää käyttää oikeantyyppistä vaneria. Voit lukea siitä lisää tästä jutustal: Vaneri - valitse oikea vaneri.

Halpa hylly

Itse tehty hylly tulee yleensä halvemmaksi kuin kaupasta ostettu valmiskaluste. Vain mielikuvitus rajoittaa itse tehdyn hyllyn suunnittelua ja rakentamista.

Hyllyn voi rakentaa vanerin lisäksi myös materiaaleista kuten kevytbetonista. Tee se itse -hyllyssä voi olla muutakin kuin vaakasuoria pintoja. Itse tehty hylly näyttää upealta, jos siihen rakennetaan esimerkiksi viistoja ja pystysuoria osia.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin