Paneelit

Viimeistele seinäsi upeilla paneeleilla. Saat rakennusohjeistamme apua sekä ideoita siitä, miltä paneeliseinän pitää näyttää.

  Peilipaneelit seinälle

  Peilipaneelien tyyli vaihtelee koristeellisista hyvin yksinkertaisiin. Peilipaneelit ovat paitsi tyylikkäitä myös käteviä, sillä sähköjohdot voi piilottaa niiden taakse. Sähköjohdot voi asentaa piiloon myös jalkalistojen taakse. Jalkalistojen mallit vaihtelevat kapeista ja yksinkertaisista korkeisiin ja koristeellisiin.

  LUE MYÖS: Parhaat vinkit johtojen ja kaapeleitten piilottamiseen

  Kätke johdot peilipaneelien taakse

  Pitkin seiniä kiemurtelevat sähköjohdot eivät näytä hyviltä. Johdot voi kuitenkin piilottaa peilipaneelien taakse. Kotisivuillamme on videoita, joissa näytetään, miten sähköjohdot asennetaan peilipaneeleihin

  Herraskaista tunnelmaa peilipaneeleilla

  Peilipaneelit luovat herraskaisen vaikutelman, sillä niitä käytettiin vanhoissa kartanoissa. Peilipaneelit voi rakentaa myös uudempaan taloon. Se ei ole kaikkein helpointa rakentamista, mutta valmiit peilipaneelit näyttävät upeilta.

  Peilipaneelin rakenne on yksinkertainen: paneelissa on levy, jonka ympärillä on kehykset. Peilipaneelit voi rakentaa yksinkertaisista ja halvoista materiaaleista. Valmiit ja maalatut paneelit näyttävät todella hyviltä, jos ne sopivat talon tyyliin.

  TOIMITUS SUOSITTELEE: Näin rakennat peilipaneelit

  Valtava valikoima jalkalistoja

  Jalkalistavalikoima on valtavan laaja. Tavallisessa rautakaupassa on valtava valikoima eri muotoisia ja eri materiaaleista tehtyjä jalkalistoja. Jalkalistojen hinnat vaihtelevat valtavasti. Yksinkertaiset jalkalistat ovat hyvin halpoja, mutta 20 neliön kokoisen huoneen peilipaneeleihin tarvittavat listat maksavat jonkin verran. Itse rakentaminen tulee silti paljon halvemmaksi kuin työn teettäminen kirvesmiehellä.

  Peilipaneelien rakentamiseen tarvitaan oikeat työkalut

  Peilipaneelien rakentaminen on helppoa, kun työhön käytetään oikeita työkaluja. Vinoihin sahauksiin tarvitaan katkaisu- ja jiirisirkkeli. Listojen asentamiseen tarvitaan viimeistelynaulain. Jos haluat tehdä ainutlaatuiset listat itse, tarvitset työhön yläjyrsimen.