Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Paneelit

Viimeistele seinäsi upeilla paneeleilla. Saat rakennusohjeistamme apua sekä ideoita siitä, miltä paneeliseinän pitää näyttää.

Peilipaneelit seinälle

Peilipaneelien tyyli vaihtelee koristeellisista hyvin yksinkertaisiin. Peilipaneelit ovat paitsi tyylikkäitä myös käteviä, sillä sähköjohdot voi piilottaa niiden taakse. Sähköjohdot voi asentaa piiloon myös jalkalistojen taakse. Jalkalistojen mallit vaihtelevat kapeista ja yksinkertaisista korkeisiin ja koristeellisiin.

LUE MYÖS: 9 vinkkiä johtojen ja kaapeleitten piilottamiseen

Kätke johdot peilipaneelien taakse

Pitkin seiniä kiemurtelevat sähköjohdot eivät näytä hyviltä. Johdot voi kuitenkin piilottaa peilipaneelien taakse. Kotisivuillamme on videoita, joissa näytetään, miten sähköjohdot asennetaan peilipaneeleihin

Herraskaista tunnelmaa peilipaneeleilla

Peilipaneelit luovat herraskaisen vaikutelman, sillä niitä käytettiin vanhoissa kartanoissa. Peilipaneelit voi rakentaa myös uudempaan taloon. Se ei ole kaikkein helpointa rakentamista, mutta valmiit peilipaneelit näyttävät upeilta.

Peilipaneelin rakenne on yksinkertainen: paneelissa on levy, jonka ympärillä on kehykset. Peilipaneelit voi rakentaa yksinkertaisista ja halvoista materiaaleista. Valmiit ja maalatut paneelit näyttävät todella hyviltä, jos ne sopivat talon tyyliin.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Näin rakennat peilipaneelit

Valtava valikoima jalkalistoja

Jalkalistavalikoima on valtavan laaja. Tavallisessa rautakaupassa on valtava valikoima eri muotoisia ja eri materiaaleista tehtyjä jalkalistoja. Jalkalistojen hinnat vaihtelevat valtavasti. Yksinkertaiset jalkalistat ovat hyvin halpoja, mutta 20 neliön kokoisen huoneen peilipaneeleihin tarvittavat listat maksavat jonkin verran. Itse rakentaminen tulee silti paljon halvemmaksi kuin työn teettäminen kirvesmiehellä.

Peilipaneelien rakentamiseen tarvitaan oikeat työkalut

Peilipaneelien rakentaminen on helppoa, kun työhön käytetään oikeita työkaluja. Vinoihin sahauksiin tarvitaan katkaisu- ja jiirisirkkeli. Listojen asentamiseen tarvitaan viimeistelynaulain. Jos haluat tehdä ainutlaatuiset listat itse, tarvitset työhön yläjyrsimen.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin