Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

7 pikkuniksiä = suuri ero

Tulosta Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Merkitse oikein, ennen kuin sahaat. Paina lista paikalleen, ennen kuin kiinnität sen... Usein pienet työhön liittyvät yksityiskohdat tekevät lopputuloksesta erityisen silmiä hivelevän. Saat seitsemän täydellistä niksiä.

7 små fif - stor forskel

Paina listat paikalleen

Jos lattia on hiukankin vino, jalkalistat irvistävät, kun ne kiinnittää. Tämän voit välttää painamalla listan paikalleen. Aseta listan päälle lauta ja paina sitä koko painollasi samalla, kun ruuvaat tai naulaat listan kiinni.

Tiiviit sisäkulmaliitokset

Useimmat sisäkulman listat kootaan jiiriin sahaamalla listat 45 asteen kulmaan ja tasoittamalla, jos liitokseen jää hieman rakoa. Saat hienomman jäljen, jos sahaat ja talttaat listat niin, että voit työntää toisen listan kulmaan toisen listan päälle.

Viistoon sahatut liitokset

Pitkillä seinillä, joissa listaa on jatkettava, listat on parasta yhdistää toisiinsa esim. 45 asteen jiirissä. Käytä jiirilaatikkoa tai katkaisu/ jiirisahaa, kun sahaat listat.

Käytä suorakulmaa apuna

Silmämitta ja vapaalla kädellä tehty merkintä ei kelpaa, kun on merkittävä listan sahauslinja. Käytä suorakulmaa, sen avulla syntyy siistein työnjälki.

Tarkista ennen ostoa

Jos olet ostanut listan, joka on vino, jossa on painaumia tai joka on haljennut, asiaa on vaikea korjata siinä vaiheessa, kun olet jo kotona. Tarkista listat siis jo liikkeessä, ennen kuin ostat ne.

Maalaa puuosat ennen seinää

Kun aiot maalata sekä seinät että listat, aloita listoista. Sileät jalkalistat on nimittäin helpompi peittää maalarin-teipillä kuin yrittää suojata seiniä. Peitä listat leveällä maalarinteipillä, kun myöhemmin maalaat seinän telalla.

Tarkista liitos ensin

Sahaa kaksi listaa ja kokeile yhdistää ne toisiinsa käyttö-kohteessa, ennen kuin kiin-nität ne. Usein listoja täytyy vielä hieman sovittaa, koska seinä tai lattia voi olla vino.

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Artikkeli (tilaus): 7 pikkuniksiä = suuri ero
Kokonaishinta: null euroa
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin