Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Miten toimii sekoitin?

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Nykyaikainen sekoitin säätää lämpimän ja kylmän veden määrän sekunnin murto-osassa, jolloin suihkusta tuleva vesi on aina tarkalleen juuri sen asteista kun suihkussa kävijä haluaa.

68687_FI_D_13_2011_1_1a.jpg

Vielä vähän aikaa sitten suihkussa käynti saattoi olla tuskaa, kun veden lämpötila heitteli jääkylmästä tulikuumaan. Veden määrää ja lämpötilaa säädettiin kylmä-ja lämminvesihanoista. Aluksi hanoja oli säädettävä moneen kertaan, sillä läm-min vesi muuttui aina vain lämpimämmäksi. Kun kaiken sai viimein kohdalleen, lämpötila vaihtui yhtäkkiä itsestään, kun keittiössä joku avasi hanan ja varasti lämpimän veden tai vei kylmän veden huuhtelemalla samaan aikaan WC-kulhon.

Tästä ei onneksi tarvitse enää kärsiä.

Nykyaikaiset sekoittimet tekevät suihkussa käynnistä mukavaa. Termostaatti sekoittaa kylmän ja lämpimän veden niin, että vesi suihkuaa jatkuvasti toivotun lämpöisenä. Jos putkissa kiertävän veden lämpötila tai paine yhtäkkiä muuttuu, sekoitin reagoi välittömästi. Kaikkein uusimmat sekoittimet löytävät oikean lämpötilan niin nopeasti, että suihkuttelija ei edes ehdi huomata tapahtunutta.

Kirjaudu tai hanki pääsy to see the drawing

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin