Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Suihkuseinän rakentaminen

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Tämän suihkuverhon tilalle rakennetaan suihkuseinä. Sen voi rakentaa joko lasista tai akryylistä, ja tässä käytetään 10-millistä akryylilevyä. Se on lasia kevyempää, ja sitä on helpompi leikata.

Levyä voi leikata esimerkiksi pistosahalla, mutta jos saatavilla ei ole pistosahaa, voi käyttää myös hienohampaista käsisahaa.Kun levy on sahattu, sahauspinta hiotaan siistiksi. Levyn mukana tulee pidikkeet, ruuveja ja ruuvitulppia. Ensin porataan reikä 7-millisellä kiviporalla. Ruuvitulppa asetetaan reikään Ja pidikkeet kiinnitetään paikoilleen – kaksi tai kolme seinään ja kaksi lattiaan.

Jos et halua porata, pidikkeet voi kiinnittää myös akryylikitillä tai asennusliimalla.Sitten asetetaan levy paikalleen. Levyä mitattaessa on otettava huomioon pidikkeet, joiden takia levy tulee parin senttimetrin päähän seinästä ja lattiasta. Levy asetetaan lattiassa oleviin pidikkeisiin ja työnnetään seinässä oleviin.Levyyn on saatavana myös alumiinisia reunalistoja, mutta tässä käytetään mahonkilistaa, joka sopii muuhun sisustukseen.

Ylös tulee sopivan kokoinen lauta, jossa on senttimetrin paksuiseen levyyn sopiva 1,1 senttimetrin ponttiura. Laudan reunaan pursotetaan ohut juova silikonia. Suihkuseinän sivulle tulee ohuempi mahonkilista, ja myös siinä on oltava 1,1 senttimetrin ponttiura. Siihenkin tulee ohut juova silikonia.

Seinä saatiin valmiiksi alle tunnissa eikä enää tarvitse kiskoa suihkuverhoa – jonka joutuu myös pesemään paljon useammin.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin