Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Autotalli

Oletko kyllästynyt siihen, ettei auto käynnisty kylminä aamuina? Hyvä autotalli voi olla ratkaisu ongelmaan. Löydät näiltä sivulta neuvoja ja rakennusohjeita, joiden avulla voit rakentaa itse oman autotallisi.

Rakenna itse autotalli

Saat tältä sivulla ohjeet, joiden avulla voit rakentaa autotallin itse. Neuvomme sinua alusta loppuun. Näet, miten teet rungot, vuoraat autotallin seinät, asennat kattopalkit ja teet kattoon oikean kallistuskulman. Rakenna autotallisi alusta asti tai valmiista elementeistä osa kerrallaan. Voit valita autotallin, joka sopii sinulle. Neuvomme sinua valinnassa.

Iso autotalli? Hae rakennuslupa

Autotallin rakentamiseen tarvitaan lähes aina rakennuslupa. Selvitä luvanvaraisuus ja tontin rakennusoikeus oman kuntasi rakennusvalvonnasta.

Rakenna halpa autotalli

Näytämme, miten rakennat halvan autotallin - tai tupla-autotallin - vain kolmessa päivässä. Voit tilata autotallin oman tarpeesi mukaan. Puinen autotalli toimitetaan valmiina, oikean mittaisiksi sahattuina osina. Se on helpoin tapa saada uusi, hieno ja halpa autotalli. Lue artikkeli täältä: Kätevä autotalli valmiista osista.

Rakenna itse autotalli, jossa on työtilaa ja vaja

Sivuillamme on perusteelliset ohjeet autotallin rakentamiseen, johon kuuluu työtila ja vaja. Siinä on tilaa autolle, pyörille ja työkaluille. Näytämme, miten rakennat tilavan autotallin vaihe vaiheelta.

Remontoi tai rakenna autotalli uusiksi

Löydät tältä sivulta vinkkejä ja neuvoja muun muassa vanhan autotallin peruskorjaukseen. Voit uusia autotallisi ilmeen esimerkiksi remontoimalla sen päädyn. Se on helppo ja halpa ratkaisu, jonka tekeminen on nopeampaa kuin koko autotallin uusiminen.

Asenna itse sähköinen autotallin oven avaaja

Sähköisesti avautuva autotallin ovi saattaa tuntua ylimääräiseltä luksukselta, mutta kun siihen kerran tottuu, sitä ilman on vaikea pärjätä. Automaattisia oven avaajia on tehty sekä ylöspäin kääntyviin, sivulle avautuviin että ylös rullautuviin autotallin oviin.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin