Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea
Edullinen luksustalli: Valmiiksi 3 päivässä!

Voit rakentaa itsellesi edullisen autotallin tai kahden auton tallin vain kolmessa päivässä. Sinun ei tarvitse pelätä, että sahaat väärin tai ostat liikaa materiaaleja, sillä autotalli toimitetaan tontillesi valmiina osina.

Halpa autotalli valmiista osista

Idea on nerokas. Tilaa sopivan kokoinen autotalli, ja saat kaikki osat valmiiksi sahattuina. Sinun tarvitsee vain koota osat yhteen.

Halpa autotalli

Fiksut, valmiiksi sahatut autotallinosat tulevat norjalaiselta Igland Garasjen -yhtiöltä. Autotallien hinnat alkavat noin 8000 eurosta, ja hintaan sisältyvät niin ovet kuin ikkunatkin.

Säästyt samalla materiaalien laskemiselta ja hankkimiselta.

Kahden auton talli

Voit rakentaa autotallin itse yhden työkaverin kanssa. Sen lisäksi tarvitset naulaimen. Autotallin rakentamiseen tarvitaan paljon nauloja, ja naulaaminen sujuu nopeammin naulaimella kuin käsin.

Muista ostaa sen kokoisia nauloja kuin rakennusohjeissa sanotaan. Voit vuokrata naulaimen konevuokraamosta. Harjoittele naulaimen käyttöä laudanpätkään, ennen kuin aloitat rakentamisen.

Lataa ohjeet: Halpa luksusautotalli - rakenna 3 päivässä!

Voit ladata tältä sivulta rakennusohjeet, joissa neuvotaan kaikki alusta loppuun asti. Voit toki laskea materiaalien menekin myös itse ja rakentaa autotallin perinteiseen tapaan. Se vie kuitenkin aikaa, eikä rakentaminen tule välttämättä yhtään halvemmaksi. Jote miksi nähdä vaivaa?

HUOM: Autotalleja valmistava yritys on vaihtanut nimensä artikkelin kirjoittamisen jälkeen. Firman nimi on nyt Igland Garasjen. Lue lisää osoitteessa www.garasjer.no. Yhtiö toimittaa autotalleja koko Pohjolaan.