Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Autokatos

Autokatos suojaa autoa ja pitää sinut kuivana. Löydät näiltä sivulta erilaisia rakennusohjeita autokatoksen rakentamiseen.

Rakenna itse autokatos

Näytämme vaihe vaiheelta, miten rakennat itse autokatoksen ja mitä työkaluja ja materiaaleja siihen tarvitaan.
Opastamme sinua esimerkiksi tolppien, tolppakenkien, teräskatteen ja ulkovuorauksen valinnassa. Löydät neuvoja ja ohjeita autokatoksen rakentamiseen täältä.

LUE LISÄÄ: Näin käytät pilarikenkää

Suunnittele autokatos

Autokatoksen rakentaminen vaatii suunnittelua. Jos sinulla on aikaa ja rahaa, voit tutkia markkinoita ja etsiä sopivia valmiskatoksia. Katso tarkasti taloasi ja vertaa tyyliä autokatokseen. Ellet etsi halpaa autokatosta, voit palkata arkkitehdin piirtämään katoksen. Se maksaa jonkin verran mutta varmistaa, että autokatos on toimiva ja näyttää hyvältä. Voit rakentaa myös jonkin Tee Itsen rakentamista autokatoksista. Voit säästää paljon rahaa rakentamalla autokatoksesi itse.

Rakenna itse autokatos kierrätystavarasta

Onko sinulla toisesta rakennuksesta yli jääneitä katelevyjä tai vanhoja ikkunoita? Voit käyttää autokatoksen rakentamiseen kierrätysmateriaaleja. Voit säästää paljon rahaa rakentamalla autokatoksesi kierrätystavarasta,

Muista noudattaa rakennusmääräyksiä

Autokatoksen rakentamisessa on tärkeää noudattaa rakennusmääräyksiä. Ota huomioon kaikki kaavamääräykset rakennusten välisistä etäisyyksistä, tontin rakennuspaikoista ja kokonaisrakennusoikeudesta.

Rakenna itse täydellinen autokatos

Sivuillamme on ohjeita sekä pienten että isojen autokatosten rakentamiseen. Jos pidät galvanoidusta teräksestä ja muovista, tämä autokatos on sinua varten. Siinä on lämpövalokatelevyt, integroidut rännit ja nurkkatolpat, jotka toimivat syöksytorvina. Autokatos toimitetaan valmiina osina. Meillä on perusteellinen ohje, jonka avulla rakennat itse autokatoksen galvanoidusta teräksestä.
TOIMITUS SUOSITTELEE: Rakenna autokatos galvanoidusta teräksestäl

Rakenna autokatos puusta

Haluaisitko rakentaa autokatoksen mieluummin puusta perinteisillä menetelmillä ja työkaluilla? Näytämme, miten se tehdään. Kaiva esiin käsisaha, puuvasara ja muutama terävä taltta, ja rakenna yksinkertainen autokatos, joka sopii täydellisesti talon tyyliin.

Rakenna autokatos ja vaja

Voit rakentaa myös kaksi kertaa isomman autokatoksen, jossa on tilaa myös veneelle, pyörille, ulkoleikkikaluille, pihakalusteille ja -työkaluille. Voit rakentaa autokatoksen kylkeen myös pienen vajan tai kasvihuoneen. Riippumatta siitä, minkä mallin valitset, löydät sivuiltamme ideoita ja ohjeita täydellisen autokatoksen rakentamiseen - vaihe vaiheelta.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Tilava tupla-autokatos

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Kokonaishinta: null euroa
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin