Autokatos

Autokatos on yksi helpoimmista rakennuksista, jonka voit rakentaa. Iso autokatos helpottaa elämää. Täältä löydät erilaisten autokatosten rakennusohjeita ja juttuja, joiden perusteella voit valita perustukset, katelevyt ja oikean kokoiset kattopalkit.

  Rakenna itse autokatos

  Näytämme vaihe vaiheelta, miten rakennat itse autokatoksen ja mitä työkaluja ja materiaaleja siihen tarvitaan.
  Opastamme sinua esimerkiksi tolppien, tolppakenkien, teräskatteen ja ulkovuorauksen valinnassa. Löydät neuvoja ja ohjeita autokatoksen rakentamiseen täältä.

  LUE LISÄÄ: Näin käytät pilarikenkää

  Suunnittele autokatos

  Autokatoksen rakentaminen vaatii suunnittelua. Jos sinulla on aikaa ja rahaa, voit tutkia markkinoita ja etsiä sopivia valmiskatoksia. Katso tarkasti taloasi ja vertaa tyyliä autokatokseen. Ellet etsi halpaa autokatosta, voit palkata arkkitehdin piirtämään katoksen. Se maksaa jonkin verran mutta varmistaa, että autokatos on toimiva ja näyttää hyvältä. Voit rakentaa myös jonkin Tee Itsen rakentamista autokatoksista. Voit säästää paljon rahaa rakentamalla autokatoksesi itse.

  Rakenna itse autokatos kierrätystavarasta

  Onko sinulla toisesta rakennuksesta yli jääneitä katelevyjä tai vanhoja ikkunoita? Voit käyttää autokatoksen rakentamiseen kierrätysmateriaaleja. Voit säästää paljon rahaa rakentamalla autokatoksesi kierrätystavarasta,

  Muista noudattaa rakennusmääräyksiä

  Autokatoksen rakentamisessa on tärkeää noudattaa rakennusmääräyksiä. Ota huomioon kaikki kaavamääräykset rakennusten välisistä etäisyyksistä, tontin rakennuspaikoista ja kokonaisrakennusoikeudesta.

  Lue tästä, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota ennen rakentamisen aloittamista: Tämä on hyvä tietää ennen piharakennuksen tekemistä

  Rakenna itse täydellinen autokatos

  Sivuillamme on ohjeita sekä pienten että isojen autokatosten rakentamiseen. Jos pidät galvanoidusta teräksestä ja muovista, tämä autokatos on sinua varten. Siinä on lämpövalokatelevyt, integroidut rännit ja nurkkatolpat, jotka toimivat syöksytorvina. Autokatos toimitetaan valmiina osina. Meillä on perusteellinen ohje, jonka avulla rakennat itse autokatoksen galvanoidusta teräksestä.
  TOIMITUS SUOSITTELEE: Rakenna autokatos galvanoidusta teräksestäl

  Rakenna autokatos puusta

  Haluaisitko rakentaa autokatoksen mieluummin puusta perinteisillä menetelmillä ja työkaluilla? Näytämme, miten se tehdään. Kaiva esiin käsisaha, puuvasara ja muutama terävä taltta, ja rakenna yksinkertainen autokatos, joka sopii täydellisesti talon tyyliin.

  Rakenna autokatos ja vaja

  Voit rakentaa myös kaksi kertaa isomman autokatoksen, jossa on tilaa myös veneelle, pyörille, ulkoleikkikaluille, pihakalusteille ja -työkaluille. Voit rakentaa autokatoksen kylkeen myös pienen vajan tai kasvihuoneen. Riippumatta siitä, minkä mallin valitset, löydät sivuiltamme ideoita ja ohjeita täydellisen autokatoksen rakentamiseen - vaihe vaiheelta.

  TOIMITUS SUOSITTELEE: Tilava tupla-autokatos