Puutarhakalusteet

Rakenna pihallesi mukavia oleskelupaikkoja kalusteiden avulla. Saat täältä ohjeita ja ideoita sekä vanhojen kalusteiden kunnostamiseen että uusien rakentamiseen.

Halvat pihakalusteet

Pihan kalustaminen voi tulla kalliiksi. Voit säästää paljon rahaa rakentamalla pihakalusteet itse. Voit rakentaa kalusteet pihan mittojen ja omien mieltymystesi mukaan.

Rakenna itse pihakalusteet

Voit rakentaa itse melkein mitä tahansa pihakalusteita. Kokosimme tälle sivulle omia suosikkejamme. Voit rakentaa omat kalusteesi tarkasti ohjeiden mukaan tai ideoida vapaasti ja muokata ohjeita makusi mukaan.

Itse tehdyt pihakalusteet

Löydät tältä sivulta puupenkkejä, betonipenkkejä, pöytäpenkkejä, pöytiä ilman penkkejä, nojatuoleja, lounge-kalusteita ja paljon muita tee se itse -kalusteita. Niillä pääset varmasti alkuun. Kalusteiden tekeminen sopii sekä aloittelijalle että kokeneelle tee se itse -rakentajalle.

Rakenna amerikkalainen Adirondack-tuoli

Amerikkalainen Adirondack-tuoli leveine käsitukineen ja kaarevine selkänojineen on klassikko. Siinä on erittäin mukava istua ja maata. Yksityiskohtaisissa rakennusohjeissa näytetään, miten rakennat amerikkalainen Adirondack-tuoli noin 150 eurolla.

Rakenna pihapenkki

Olemme rakentaneet vuosien varrella paljon erikokoisia ja erimuotoisia penkkejä eri materiaaleista. Selkeyden vuoksi olemme erotelleet pihapenkit muista tee se itse -pihakalusteista ja koonneet pöydät yhteen paikkaan. Lue, miten rakennat pihapenkin.

Rakenna pihapöytä

Hyvä pihapöytä on hieno tee se itse -kaluste, josta on iloa vuosiksi. Siksi kokosimme samaan paikkaan 3 hyvää pihapöytää, jotka voit rakentaa itse. Työn iloa!

Sivu 1 / 2