Artikkeli
Helppo
Vaikea
Pihakalusteet

Vanhat pihakalusteet olivat menossa kaatopaikalle. Huollon jälkeen ne ovat kuin uudet.

Pihakalusteiden elämä on kovaa. Pöytä ja tuolit tuodaan usein ulos jo huhtikuussa, ja kalusteet ovat säiden armoilla lokakuuhun asti. Kaikki pihakalusteet eivät pääse suojaan edes talveksi. Isot lämpötilaerot ja kosteus panevat pihakalusteet lujille. Kalusteet kannattaa suojata öljyllä, jotta ne pysyvät kunnossa mahdollisimman pitkään.

LUE LISÄÄ: Erinomainen tyynylaatikko

Lataa artikkeli ja pidennä pihakalusteidesi käyttöikää

Voit ladata tältä sivulta artikkelin, jossa näytetään, miten pidennät pihakalusteiden käyttöikää. Näytämme:

  • pikaremontin, joka sopii kalusteille, jotka kestävät vielä pari vuotta.
  • perusteellisen korjaustavan, joka sopii pitkään käytettäville kalusteille.

Pikaremontti tehdään pihatuolille, joka on ollut pihalla vuosia. Tuoli on kärsinyt pahasti ja oli jo menossa kaatopaikalle. Pikaremontti pidentää tuolin käyttöikää muutamalla vuodella. Pikaremontin tekeminen on niin nopeaa ja kohentaa tuolin kuntoa niin paljon, että sitä kannattaa ainakin harkita ennen kalusteiden hävittämistä.

LUE LISÄÄ: Täällä taas: Tilaa monitoimihiomakone, kun vielä ehdit

Näytämme myös, miten korjaat pihapöydän perusteellisesti alusta loppuun asti. Siihen kuluu muutama tuntia työaikaa ja purkillinen öljyä. Vaivannäkö kannattaa, sillä käsittelyn jälkeen kalusteet hehkuvat aivan kuin uusina!

HUOM! Tämä artikkeli on osa pakettia, johon olemme koonneet kaiken, mitä ulkona maalaamisesta pitää tietää. Voit ladata teeman täältä.