Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lisää tilaa kylpyhuoneeseen kattoikkunalla

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Yläkerran vinon katon alla olevaa tilaa on vaikea hyödyntää. Tilasta tulee isomman tuntuinen, jos kattoon asennetaan yksi tai useampi ikkuna, sillä ikkunasta pääsee sisään paljon valoa ja ikkuna-aukossa mahtuu seisomaan suorassa. Jos yläkerrasta puuttuu esimerkiksi pieni kylpyhuone, ikkuna voi auttaa remontin suunnittelussa.

Vinoon kattoon asennettava ikkuna lisää huonekorkeutta niin paljon, että vessanpönttö mahtuu helposti ikkunan alle ja pesuallas sitä vastapäätä.

Vinoon kattoon asennettava ikkuna lisää huonekorkeutta niin paljon, että vessanpönttö mahtuu helposti ikkunan alle ja pesuallas sitä vastapäätä.

Onko talossasi monta kerrosta mutta yläkerta, jossa ei ole vessaa? Siinä tapauksessa vessan rakentaminen lienee ensimmäisten remonttikohteiden joukossa. Moni luulee, ettei vessaa voi rakentaa vinon katon alle, mutta se ei ole totta.

Vinon katon alla ei yleensä mahdu seisomaan suorassa, mutta huonekorkeutta voi kasvattaa huomattavasti kattoikkunalla. Eristeiden poistaminen voi lisätä huonekorkeutta kymmeniä senttejä, joten vessa mahtuu yllättävän pieneen tilaan. Pelkän wc-pöntön ja pesu altaan asentaminen on helppoa suihkun tekemiseen verrattuna.

Kattoikkunan voi asentaa sisäpuolelta. Verkkokaupoissa myytävät tavalliset kattoikkunat sopivat kokonsa puolesta mainiosti yläkerran vessaan.

WC-remontin vaikein osuus on pöntön ja altaan asentaminen sekä vesiputkien ja viemäreiden vetäminen. Voit tehdä putkityöt itse, jos olet varma siitä, mitä teet. Muussa tapauksessa kannattaa turvautua ammattitaitoisen putkiasentajan apuun. Voit tehdä itse kaiken muun ja säästää rahaa.

Ongelma
Jos katossa ei ole ikkunaa, seinän vieressä ei mahdu seisomaan suorassa. Se tarkoittaa, ettei pesualtaalle ja vessanpöntölle ole tarpeeksi tilaa eikä niitä voi käyttää järkevässä asennossa.

Ratkaisu
Vinoon kattoon asennettava ikkuna lisää huonekorkeutta ja tilaa huomattavasti, kun seinän vieressä mahtuu seisomaan. Vessa mahtuu pieneen tilaan, kun pönttö asennetaan ikkunan alle ja allas sitä vastapäätä.

Katsaus eri töiden ja materiaalien hintoihin

Kirjaudu tai hanki pääsy to see the drawing

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin