Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea

Siisti peruskeittiö on helppo asentaa itse, mutta onnistuakseen työ vaatii yksityiskohtien huolellista toteuttamista, jotta lopputulos varmasti miellyttää silmää.

Seuraa, kuinka kokoamme esimerkkikeittiön, niin pääset jyvälle tärkeistä yksityiskohdista ja voit seurata, kuinka eri työvaiheet huituvat – jotkut tehtävät ovat vaivattomia, mutta toiset edellyttävät erityistä huolellisuutta.

Tue kaapisto seinään kiinnitettävällä rimalla

Pikkutarkkuutta vaaditaan esimerkiksi silloin, kun kalustetoimitukseen sisältyvän säädettävän sokkelinjalan sijaan kaapisto tuetaan seinään kiinnitettävällä rimalla. Näin kaapit saadaan suoraan linjaan, ja menetelmä on kaikkiaan paljon yksinkertaisempaa ja nopeampaa kuin jalkojen säätö kaappien alla maaten.

Että ovet eivät sojottaisi minne sattuu

Yleisvaikutelma voi olla kiinni hyvinkin pienestä asiasta, kuten kaapinovien ja etulevyjen oikaisemisesta heloilla niin, että ne ovat millilleen linjassa. Tämänkaltaisilla yksityiskohdilla on lopputuloksen kannalta suuri merkitys. Kun ratkaiset pienetkin yksityiskohdat huolella, työnjäljestä ei tule vain hyvä vaan täydellinen – oikea ylpeyden aihe.

Lataa koko artikkeli, niin saat keittiön kokoamisohjeet A:sta Ö:hon.