Lyömätön akkusirkkeli

Makitan akkusirkkeli on napakymppi. Kone on kätevä ja voimakas, ja sen voi yhdistää ohjainkiskoon.

Akku: 18 V /4 Ah

Terän halkaisija: 165 mm

Moottori: Hiiliharjaton

Kierroksia/min: 5000/minuutissa

Paino: 3,3 kg

Kun vanha käsisirkkelini tuli tiensä päähän, päätin ostaa akulla toimivan mallin. Järkeilin, että akkusirkkeli riittäisi suhteellisen vaatimattomiin sahaustarpeisiini. Valinta osui tähän Makitan koneeseen, enkä ole katunut ostosta päivääkään. Konetta on helppo käyttää, sillä siinä ei ole hankalaa virtajohtoa. Se toimii paremmin kuin entinen käsisirkkelini.

Akkusirkkeli sahaa kuin unelma

Koneen hiiliharjaton moottori ja edistyksellinen elektroniikka tuottavat aina juuri sopivasti voimaa. Sirkkeli sahaa eleettömän tehokkaasti ohutta puulevyä, eikä kuluta akkua juuri ollenkaan. Kone katkaisee vaivatta myös paksut ja kovat palkit, sillä se käyttää niihin enemmän virtaa.

KATSO MYÖS: Testi - Pyörösahat

Tehokas ja kätevä akkusirkkeli

Moottorijarru toimii täydellisesti. Saha pysähtyy sekunnin murto-osassa, jos sormi lipeää katkaisunapilta. Valo on kirkas ja osoittaa suoraan sahauslinjalle. Puhallin pitää linjan puhtaana sahanpurusta.

Luistamattomalla materiaalilla päällystetystä kahvasta on hyvä pitää kiinni. Kahvan alla olevat led-valot kertovat, kuinka paljon virtaa kone kulloinkin käyttää. Se on oleellinen tieto, sillä uusi akku pitää laittaa laturiin tarpeeksi aikaisin, jos virtaa kuluu paljon. Koneen mukana tulee onneksi pikalaturi, joka lataa akun täyteen varttitunnissa.

Sirkkelin mukana tulee sekä sivuohjain että sovitin, jonka avulla koneen voi yhdistää Makitan ohjainkiskoon.

/Testitoimittaja Kim Wilken

    Lisää samasta aiheesta Käsisirkkeli