Vahva ja laadukas akku-upotussaha

Tämä akku-upotussaha pystyy samaan kuin verkkovirralla toimivat mallit. Kaksi 18 voltin akkua toimivat yhdessä vakuuttavasti.

Vaikuttava Makita upotussaha

Saha sopii myös muiden valmistajien ohjainkiskoihin. Tämä kisko on Festoolin.

Uputussahan tiedot:

MAKITA DSP600Z AKKU-UPOTUSSAHA


Akun jännite: 2 x 18 v

Akun kapasiteetti: 1,5–6 Ah

Kierroksia/min: 2 500–6 300

Sah. syvyys, 90°/45°: 56/40 mm

Kallistus, vasen/oikea: -1°/48°

Paino ilman akkua: 5,1 kg

Hinta: Noin 400 euroa (pelkkä kone)

Todella voimakas upotussaha

Upotussaha on käsisirkkeliä muistuttava erikoistyökalu, jonka terän voi painaa läpi levyn keskeltä. Upotussahalla on helppo sahata suoria linjoja tarkasti ja oikeassa kulmassa.

Upotussahat maksavat yleensä yli 300 euroa, joten rahalle pitäisi saada kunnolla vastinetta. Makita DSP600Z on keskivertoa kalliimpi, mutta hintansa arvoinen kone.

Levyjen sahaaminen on kovaa työtä, joten Makitan upotussahassa on kaksi 18 voltin akkua.

36 voltin jännite tekee työkalusta niin tehokkaan, että saha vetää vertoja verkkovirralla toimiville malleille.

Testissä koneen kierrosluku ei pudonnut, kun sillä sahattiin 19 milliä paksua MDF-levyä. Saha on vakaa ja sopii hyvin yhteen ohjainkiskon kanssa. Sahan (5,1 kiloa) ja akkujen (1,2 kiloa) yhteispaino sopivat työskentelyyn hyvin.

Vankkarakenteinen upotussaha

Makitan upotussahaa on helppo käyttää. Koneen tarkkuus ja säätömahdollisuudet ovat niin hyvät kuin hinnan perusteella on lupa odottaa. Säätöruuvit ovat tukevia, ja niitä on helppo käyttää.

Upotussaha tuntuu kokonaisuudessaan erittäin kestävältä. Se sopii sekä satunnaiseen käyttöön että ammattimaiseen rakennustyöhön.

Upotussaha myydään ilman akkuja ja laturia. Testissä käytettiin kahta neljän ampeeritunnin akkua, jotka maksavat laturin ja salkun kanssa noin 250 euroa.

LUE LISÄÄ: Testi - upotussaha

Upotussahan yksityiskohdat

KAKSI AKKUVALOA
Saha toimii kahdella akulla, joten kahdesta akkuvalosta on hyötyä. Valojen ansiosta molempia akkuja ei tarvitse ladata, jos virta loppuu vain toisesta.

TARKAT SÄÄTIMET
Terän kallistuskulma ja sahaussyvyys on helppo säätää tarkasti hyvien säätöruuvien ja selkeiden asteikkojen ansiosta.

Yhteenveto

Yli 700 euroa on kova hinta upotussahasta ja kahdesta akusta. Toisaalta tämä malli on hintansa arvoinen. Makitan upotussaha on erittäin laadukas ja vahva, ja se vetää vertoja verkkovirralla toimiville upotussahoille.

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Käsisirkkeli