Laite sahaa syvälle, sillä terän keskipiste sijoittuu moottorin keskipisteen alapuolelle.

Laite sahaa syvälle, sillä terän keskipiste sijoittuu moottorin keskipisteen alapuolelle.

Saat sen, mitä näet – kyseessä on kompakti ja verrattain kevyt pyörösaha ilman teknisiä hienouksia ja ylimääräisiä vimpaimia. Sahaa on mukava pidellä, se on tasapainoinen ja antaa luotettavan ensivaikutelman.

Pyörösaha puri yllättävän syvältä

Vaikka sahanterä on halkaisijaltaan vain 165 mm, laitteen sahaussyvyys on peräti 66 mm/90° ja 47 mm/45°. Mainiota! Hyvä kapasiteetti johtuu siitä, että terä on keskitetty moottoriin nähden siten, että moottori ei ole sahauksen tiellä.

Voimaa riittää

1100 W:n teho riittää hyvin paksujenkin kappaleiden sahaamiseen, myös kovia puulajeja katkaistaessa. Terävällä terällä oli helppoa sahata jopa 40 mm paksua kuivaa tammipuuta.

Ei aivan täydellinen pyörösaha

Jalkalevyssä olisi saanut olla ura, jotta sahaa voisi käyttää ohjainkiskon kanssa. Käytin tämän sijaan lautaa ja ruuvipuristimia kuten ennen vanhaan. Lisäksi jäin kaipaamaan pölynpoiston liitäntämahdollisuutta.

BOSCH GKS 165 PROFESSIONAL -PYÖRÖSAHA

3,5 stars

Mainio pieni pyörösaha, joka sahaa jopa 66 mm:n syvyyteen. Sahaa myös kovia ja paksuja kappaleita, mutta ohjainkiskon käyttömahdollisuutta ei ole – eikä pölynpoiston liitäntämahdollisuutta.

Hinta: noin 170 €

+

Hyvä kapasiteetti, helppokäyttöinen

÷

Ohjainkiskoa ei voi käyttää.