Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Järeä pikkusaha paksuille laudoille

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Boschin sinisen tuotesarjan mainiossa pyörösahassa riittää tehoa ja sahauskapasiteettia. Sen sijaan siitä puuttuu ohjainkiskon asennusmahdollisuus.

Laite sahaa syvälle, sillä terän keskipiste sijoittuu moottorin keskipisteen alapuolelle.

Saat sen, mitä näet – kyseessä on kompakti ja verrattain kevyt pyörösaha ilman teknisiä hienouksia ja ylimääräisiä vimpaimia. Sahaa on mukava pidellä, se on tasapainoinen ja antaa luotettavan ensivaikutelman.

Pyörösaha puri yllättävän syvältä

Vaikka sahanterä on halkaisijaltaan vain 165 mm, laitteen sahaussyvyys on peräti 66 mm/90° ja 47 mm/45°. Mainiota! Hyvä kapasiteetti johtuu siitä, että terä on keskitetty moottoriin nähden siten, että moottori ei ole sahauksen tiellä.

Voimaa riittää

1100 W:n teho riittää hyvin paksujenkin kappaleiden sahaamiseen, myös kovia puulajeja katkaistaessa. Terävällä terällä oli helppoa sahata jopa 40 mm paksua kuivaa tammipuuta.

Ei aivan täydellinen pyörösaha

Jalkalevyssä olisi saanut olla ura, jotta sahaa voisi käyttää ohjainkiskon kanssa. Käytin tämän sijaan lautaa ja ruuvipuristimia kuten ennen vanhaan. Lisäksi jäin kaipaamaan pölynpoiston liitäntämahdollisuutta.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin