Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Vuoteet

Rakenna sänky, jossa on säilytystilaa tai sänky, joka ei vie tilaa, kun sitä ei käytetä. Annamme neuvoja ja ohjeita, joiden avulla voit rakentaa itse oman sänkysi.

Rakenna itse sänky

Sängyn ja etenkin sängyn rungon voi rakentaa itse. Itse rakennettu sänky tulee halvemmaksi kuin valmiin sängyn ostaminen. Lisäksi itse rakennetusta sängystä voi tehdä omiin tarpeisiin sopivan.

Tee itse sänky

Tee Itse -lehdessä on paljon ohjeita sängyn rakentamiseen. Itse tehdyssä sängyssä on se hyvä puoli, että sen alle voi tehdä säilytystilaa.

Itse tehdystä sängystä ja säilytystilasta on paljon hyötyä pienessä makuuhuoneessa, jossa ei ole tilaa hyllyille tai isolle vaatekaapille.

Säilytystila sängyn alla

Itse tehdyn sängyn säilytystilat voivat olla vetolaatikoita tai matalia kaappeja. Vetolaatikot vievät enemmän tilaa, sillä ne pitää mahtua vetämään kokonaan ulos.

Rakenna itse sänky, jonka voit piilottaa näkyvistä

Kaappisänky on hyvä ratkaisu, jos haluat tilaa säästävän sängyn. Kaappisänky ja petivaatteet on helppo piilottaa näkyvistä, kun niitä ei tarvita. Kun sänky on pois tieltä, huonetta voi käyttää esimerkiksi työhuoneena tai lasten leikkeihin.

Löydät apua ja ohjeita kaappisängyn rakentamiseen näistä jutuista:

Tee se itse -ohjeet: Rakenna kaappisänky

Tee se itse -ohjeet: Kaappisänky - näin rakennat kaappisängyn

Rakenna itse sänky, jossa on vaatekaappi

Jos voit nukka korkealla, voit rakentaa sängyn, jonka alla on vaatekaappi. Korkeissa laatikoissa on tilaa kaikenlaisille vaatteille.

Tee se itse -sänky lisää mahdollisuuksia

Itse tehdyn sängyn alla on paljon säilytystilaa, johon voi rakentaa kiskoilla tai pyörillä liikkuvat laatikot. Lisäksi itse tehty sänky säästää tilaa silloin, kun huonetta tarvitaan johonkin muuhun käyttöön.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin