Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Köynnössäleiköt

Säleiköt voivat olla pelkkiä pihan koristeita, mutta niitä voi käyttää myös pienten puuntaimien tukemiseen. Annamme neuvoja ja ohjeita säleikön rakentamiseen.

Säleikköjä pihan kukille ja hedelmäpuille

Säleikkö nostaa kukat korkeuksiin ja tekee pihasta rehevämmän näköisen. Säleikkö sopii myös nuorten taimien tukemiseen, ja köynnöskasveista voi tehdä elävän säleikköaidan. Säleikön rakenne on varsin yksinkertainen, joten sen rakentaminen sopii melkein kaikille.

Rakenna säleikkö itse

Säleikön voi rakentaa monella eri tavalla. Voit rakentaa säleikön puusta tai metallista. Voit rakentaa säleikköön suoran tai kaarevan yläreunan. Kokosimme yhteen parhaat säleikön rakentamista koskevat rakennusohjeemme. Voit noudattaa niitä vaihe vaiheelta tai antaa inspiraation viedä mennessään.

Rakenna puusäleikkö

Voit rakentaa pihallesi puusäleikön varsin yksinkertaisista materiaaleista. Sivuillamme on perusteellisia ohjeita, joissa näytetään, miten rakennat itse kukkaportin tai piha-aidan painekyllästetyistä tolpista, rimoista ja laudoista.

Rakenna metallisäleikkö

Näytämme, miten rakennat helposti ja halvalla perinteisen seinäsäleikön, tolppasäleikön tai verkkosäleikön. Näet myös, miten asennat säleikön terassin reunaan. Säleikön voi pystyttää myös tilanjakajaksi tai omenapuun viereen. Verkko voi olla joko kauniisti ruostuvaa, käsittelemätöntä verkkoa tai hieman kalliimpaa galvanoitua mallia. Kaupoissa on myös ohuempaa, ruostumattomasta teräksestä tehtyä verkkoa, jossa on pienet reiät. Verkkojen silmäkoko vaihtelee 50 millistä 200 milliin. Langan paksuus on 4-12 milliä.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin