PORAKONE-RUUVINVÄÄNNIN YLHÄÄLTÄ ALAS:

1. PORAISTUKKA: Pienissä malleissa poraistukka on vain 10 mm. 18 V:n laitteessa sen tulisi olla 13 mm, jotta voit käyttää paksumpia poria.

2. MOMENTTI: Hyvässä 18 V:n porakoneessa/ruuvinvääntimessa tulisi olla vähintään 10 helposti asennettavaa momenttialuetta.

3. VAIHTEET: Kaikissa malleissa on kaksi vaihdetta – joissakin kolme.

4. RUNKO: Kalliimpien laitteiden runko on valettu laadukkaasta muovista tai metallista, jotta laite kestää kovempaakin kohtelua.

5. SISUS: Muovi/nailon on voitu korvata metallilla, mikä pidentää laitteen käyttöikää.

6. VALO: Laitteen edessä olevasta LED-valosta on etua heikosti valaistussa tilassa.

7. KAHVA: Kahvan pehmeä päällyste takaa hyvän otteen laitteesta.

8. AKKU: Mitä enemmän ampeeritunteja, sitä pidempään laite toimii per lataus

TOIMITUS SUOSITTELEE: Testissa 18 V:n porakoneetruuvinvaantimet

TÄRKET TOIMINNOT

**TASAPAINO:** Porakone-ruuvinvääntimellä työskennellään usein pitkään. Jos laite on tasapainoinen, kädet eivät väsy, vaikka työpäivä venyisi pitkään.

TASAPAINO: Porakone-ruuvinvääntimellä työskennellään usein pitkään. Jos laite on tasapainoinen, kädet eivät väsy, vaikka työpäivä venyisi pitkään.

KAPASITEETTI: Ampeerituntien (Ah) lukumäärä määrittää, kuinka pitkään laite toimii per latauskerta. Tarjouslaitteet voivatkin olla hyvin edullisia, koska akun ampeeritunneista on säästettu – tai lataaminen kestää tavallista pidempään.

**MERKKIVALO:** Jos akussa on merkkivalo, näet vaatiiko akku lataamista ennen kuin aloitat työnteon.

MERKKIVALO: Jos akussa on merkkivalo, näet vaatiiko akku lataamista ennen kuin aloitat työnteon.

**HYVÄ KAHVA:** Laitteissa on yleensä softgrip-kahva. Ennen kuin ostat uuden laitteen, kokeile sopiiko valitsemasi laitemalli hyvin omaan käteesi.

HYVÄ KAHVA: Laitteissa on yleensä softgrip-kahva. Ennen kuin ostat uuden laitteen, kokeile sopiiko valitsemasi laitemalli hyvin omaan käteesi.