Tee Itse

TEE ITSE on auttanut rakentajia isoissa ja pienissä projekteissa jo kohta 50 vuoden ajan. Olemme tehneet taitavien avustajiemme kanssa tuhansia terassien, väliseinien, lattioiden, pihateiden ja autokatosten rakennusohjeita. Kun teet tilauksen, saat lukuoikeuden kaikkiin sisältöihin muutamassa minuutissa!

Hyvän lopputuloksen tae

Olemme kirjoittaneet tuhansista materiaaleista ja ainakin yhtä monesta työkalusta, ja olemme remontoineet lukemattomia keittiöitä ja kylpyhuoneita.

Olemme tehneet alusta asti yhteistyötä rakennusalan asiantuntijoiden kanssa ja pitäneet itsemme ajan tasalla rakennusmääräyksistä.

Ohjeitamme noudattamalla saat hyviä lopputuloksia ja tiedät asiaa koskevat säännöt, joten et joudu murehtimaan vesieristeestä tai höyrynsulusta.

TEE ITSE on riippumaton työkalunvalmistajista ja mainostajista. Se tarkoittaa, että voit luottaa työkalutesteihimme. Valitsemme testattavat koneet itse, ja kaikki työkalut pannaan yhtä kovalle koetukselle.

Saat yli 1000 rakennusohjetta

Terassit, kylpyhuoneet, väliseinät, laatat, keittiöt, lattiat, ikkunat ja ovet. Meillä on yksityiskohtaisia ohjeita kaikkiin mahdollisiin projekteihin talossa ja pihalla.

  • Vaiheittaiset ohjeet: Ohjeet ovat loogisia, ja ne etenevät vaihe vaiheelta. Kaikista vaikeista kohdista on kuvat ja selventävät suomenkieliset tekstit.
  • Materiaalilistat: Niiden ansiosta tiedät, mitä projektiin tarvitaan etkä joudu ramppaamaan rautakaupassa joka välissä.
  • Mitoitetut piirustukset: Yksityiskohtaiset piirustukset näyttävät mitat, kulmat ja rakentamisperiaatteet.
  • Suomenkieliset videot: Kokeneet ammattilaiset näyttävät videoilla tarkasti, miten työt tehdään.
  • 3D-kuvat, joita voit käännellä: Voit pyöritellä 3D-kuvia mielesi mukaan ja tarkastella yksityiskohtia zoomaamalla. Rakentaminen on helpompaa, kun asioita ei tarvitse arvailla.

Saat ensimmäisen kuukauden vain 2,50 eurolla!

HUOM: Sen jälkeen hinta on 9,50 euroa kuukaudessa. Tilaus ei ole sitova. Voit irtisanoa sen milloin tahansa.

Haluan aloittaa NYT!

Puolueeton testi

Tee Itse on täysin riippu maton työkaluvalmistajista, mainostajista ja muista ulkopuolisista tahoista.

Testitoimittajamme tutkii markkinoita ja valitsee testattavat tuotteet itsenäisesti.

Kaikki koneet ja laitteet testataan perusteellisesti ja samalla tavalla!

Pääset alkuun 5 minuutissa!

Kun teet digitaalisen tilauksen, saat lukuoikeuden kaikkiin sisältöihin muutamassa minuutissa!

Kyllä, kiitos! Haluan päästä alkuun NYT!

Sivu 1 / 3