Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Nerokasta ja ilmaista mittausta Google Earth Prolla

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Nyt voit mitata nopeasti esimerkiksi terassisi, etupihasi tai kattosi pinta-alan, sillä Google avaa Earth -sovelluksensa ammattilaisversion ilmaiskäyttöön. Sovelluksessa on useita käytännöllisiä mittaustyökaluja.

Google Earth Pro toimii sekä Macilla että pc:n Windows-järjestelmillä. Voit aloittaa mittaamisen heti, kun olet ladannut ohjelman. Ohjelmalla on helppo ottaa karkeita mittoja. Muista kuitenkin se, että Googlen kartta ei ole sataprosenttisen tarkka. Ohjelman paras mittaustyökalu on Polygon, joka laskee mitat automaattisesti ruudulle tehdyistä klikkauksista. Polygon laskee kuinka monta kulmaa ja linjaa tahansa. Siitä on iso etu, sillä laskettavat alat eivät aina ole suorakulmion muotoisia.

Toimitus suosittelee: Testi: Etäisyysmittarit

Lataa Google Earth Pro

Aluksi ohjelma pitää ladata ja asentaa. Lataa ohjelma osoitteesta klikkaa tästä. Syötä ohjelmaan sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. GEPFREE.

Näin pääset alkuun

1.Lukitse kiertomatka:

Kun ohjelma avautuu ensimmäisen kerran, valitse kiertomatka-asetus. Se onnistuu klikkaamalla alaspäin osoittavaa nuolta kiertomatka-tekstin vasemmalla puolella.

2. Zoomaa taloosi:

Zoomaa seuraavaksi taloosi käyttämällä hiirtä tai kirjoittamalla osoitteesi hakukenttään. Kun löydät talosi kartasta, hienosäädä näkymää ja zoomausta oikealla olevista kuvakkeista. Tästä eteenpäin joudut kokeilemaan. Kun olet tyytyväinen etäisyyteen, klikkaa keskellä ruutua näkyvää viivointinta.

3. Valitse Polygon-työkalu:

Valitse Polygon-työkalu ja klikkaa karttaa hiirellä paikasta, jonka haluat mitata. Työkalun käyttäminen voi tuntua aluksi hankalalta, mutta voit aina poistaa kaiken ja aloittaa alusta. Mukavia mittauksia!

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin