Tuulensuoja-aita

Suoja-aidan takana voi nauttia auringosta myös navakalla tuulella. Löydät näiltä sivuilta monta erilaista suoja-aitaa, joista jokin sopii varmasti sinun tarpeisiisi.

  Rakenna itse suoja-aita

  Suoja-aidan takana tarkenee istua silloinkin, kun pihalla tuulee liikaa. Varsinkin avoimilla paikoilla ja rannikoilla käy usein niin kova tuuli, ettei suojattomalla terassilla ole mukava syödä. Tuulelle ei voi mitään, mutta siltä voi suojautua aidalla.

  Suoja-aitoja on erilaisia. Löydät näiltä sivuilta perusteelliset, vaihe vaiheelta etenevät rakennusohjeet erilaisten suoja-aitojen rakentamiseen. Voit valita niiden joukosta mieleisesi.

  Suoja-aita ei ole vain suoja-aita

  Suoja-aitoja on monenlaisia. Voit rakentaa aidan tarpeidesi ja makusi mukaan. Suoja-aita voi olla iso ja vankka, mutta myös pyörien päällä liikkuva. Jotkut suoja-aidat on tehty puusta, toiset koostuvat säleiköissä kiipeilevistä köynnöskasveista. Millainen suoja-aita sopii makuusi ja tarpeisiisi?

  Liikkuva suoja-aita

  Myös liikkuvan suoja-aidan voi rakentaa monella eri tavalla. Liikkuvaa suoja-aitaa voi siirtää tuulen suunnan mukaan. Liikkuva suoja-aita on loistava ratkaisu aurinkoisiin mutta tuulisiin päiviin.

  Terassin suoja-aita

  Suoja-aita on erittäin hyvä idea, jos terassilla on pieni ruokailutila, joka halutaan suojata tuulelta. Terassin suoja-aidan voi rakentaa eri materiaaleista. Löydät rakennusohjeita näiltä sivuilta. Voit rakentaa oman terassisi suojaksi suoja-aidan nopeasti ja helposti valmiista elementeistä. Löydät ohjeemme täältä: Terassin suoja-aita - hetkessä!