Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea
Pystytä terassin aita nopeasti

Suoja-aita terassille - rakenna yhdessä päivässä!

Suomen kesä on lyhyt mutta vähäluminen, ja joskus tuuli viilentää terassia liikaa myös aurinkoisina päivinä. Voit kuitenkin tehdä asialle jotain, ja vieläpä nopeasti. Jos noudatat näitä rakennusohjeita, voit rakentaa terassillesi suoja-aidan yhdessä päivässä.

Suoja-aidan salaisuus

Tämä suoja-aita voidaan pystyttää yhdessä päivässä, koska sen tekemiseen käytetään valmiita osia. Laudat lyhennetään sopivan mittaisiksi ja pudotetaan tolpissa oleviin pystyuriin. Kaikki osat on maalattu valmiiksi, joten ne pitää vain viimeistellä, kun aita on pystytetty valmiiksi.

Tämä tyylikäs terassin suoja-aita vaimentaa talon nurkan takaa puhaltavan tuulen. Suoja-aidan rakentaminen ei voisi olla helpompaa.

Lataa artikkeli ja täydelliset rakennusohjeet

Lataa artikkeli Pystytä aita nopeasti. Saat täydelliset rakennusohjeet, joiden avulla voit pystyttää terassille tyylikkään suoja-aidan yhdessä päivässä. Artikkelissa on yksityiskohtaiset, vaihe vaiheelta etenevät ohjeet. Saat myös listan kaikista suoja-aitaan käytetyistä materiaaleista.

Tutustu erilaisiin aitoihin

Tee Itse on rakentanut vuosien varrella paljon erilaisia suoja-aitoja. Tämä aita on vain yksi monista. Aitojen ulkonäössä ja toiminnassa on suuria eroja. Jotkut aidat ovat siirrettäviä, toiset on tehty pajupunoksesta ja kolmannet koostuvat köynnöskasveista.

Voit nähdä kaikki erilaiset suoja-aidat täällä. Saat lisäksi innoitusta ja vinkkejä suoja-aidan pystyttämiseen. Klikkaa ja opi lisää siitä, millainen suoja-aita sopii parhaiten sinulle ja pihallesi: Katsele erilaisia suoja-aitoja täältä

LUE LISÄÄ: Liikkuvat kasvilavat antavat suojaa