Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kynnykset

Kynnysten kuluminen voi aiheuttaa vedon tunnetta. Näytämme näillä sivuilla, miten huollat tai vaihdat kynnyksen helposti.

Kynnyksen toiminta

Kynnys hillitsee oven alta tulevaa vetoa. Kynnys kuluu, kun sen päältä kävellään, vedetään pölynimuria ja ajetaan leikkiautoilla. Ajan myötä kynnys voi kulua niin paljon, että oven alta alkaa vetää ja kynnys pitää vaihtaa.

Vaihda tiiviste

Jos kynnyksessä on tiiviste, sen vaihtaminen voi lopettaa vedon. Tiivisteen vaihtaminen on helppoa, eikä se vie monta minuuttia. Tiiviste pitää kuitenkin valita oikein.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Oventiivisteet

Uudet kynnykset

Vanhoissa taloissa on puiset kynnykset. Puukynnykset kuluvat ajan kuluessa, jolloin ne pitää vaihtaa. Huolellinen mittaaminen on kynnyksen vaihtamisen edellytys. Kynnyksen vaihtaminen on helpointa monitoimityökalulla.

Nariseva kynnys

Toinen tavallinen ongelma on kynnyksen nariseminen. Ääni syntyy, kun kynnys pääsee liikkumaan edestakaisin ja hankaa sivukarmeja vasten. Ongelmaan on onneksi helppo ratkaisu: kynnys pitää irrottaa ja tukea uudestaan.

Kaikki kynnyksistä

Löydät verkkosivuiltamme ratkaisuja kaikenlaisiin kynnysongelmiin. Voit lukea sivulta lisää muun muassa narisevan kynnyksen korjaamisesta, kynnyksen irrottamisesta ja kynnyksen vaihtamisesta.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin