Monitoimityökalu testi: Monitoimityökalu sopii esimerkiksi listojen sahaamiseen hankalissa paikoissa, joissa ei voi käyttää tavallista sahaa.

Monitoimityökalu sopii esimerkiksi listojen sahaamiseen hankalissa paikoissa, joissa ei voi käyttää tavallista sahaa.

Monitoimityökalu ja sen terät sopivat erinomaisesti puun, metallin ja kiven leikkaamiseen ja hiomiseen. Monitoimityökalu on pieni ja kätevä kone, joka mahtuu helposti ahtaisiin paikkoihin. Parasta on, että koneella voi sahata aivan seinän, katon tai lattian vierestä.

Monitoimityökalua käytetään usein pikkutarkkaan työhön kuten listojen lyhentämiseen ja puutulppien katkaisemiseen, mutta sillä voi tehdä myös paljon muuta.

Isot ja pienet paketit

Kaikki testatut koneet maksavat ilman akkua ja laturia korkeintaan 210 euroa. Useimpia malleja myydään myös sarjoina yhden tai kahden akun ja laturin kanssa. Koneet maksavat testissä käytettyjen akkujen ja laturin kanssa enintään 410 euroa. Koneiden ja akkujen hintaerot ovat huomattavia.

Monitoimityökalu testi: Näin monitoimityökalut testattiin

Monitoimityökalu heilahtaa 20000 kertaa minuutissa, ja se tuntuu selvästi kädessä. Hyvä ergonomia ja tukeva ote ovat ratkaisevan tärkeitä asioita, joten arvioimme koneiden käyttötuntumaa koko testin ajan.

85 desibeliä on meluraja, jonka ylittävässä työssä on käytettävä kuulosuojaimia. Monen koneen melutaso on rajalla tai sen lähellä.

Monitoimityökalua käytetään yleensä pieniin sahauksiin kuten listojen katkaisemiseen. Testasimme koneiden nopeuden listoilla.

Lopuksi testasimme, kuinka pitkään koneet toimivat niiden mukana tulevilla akuilla.

Puolueeton testi

Tee Itse on täysin riippumaton työkaluvalmistajista, mainostajista ja muista ulkopuolisista tahoista.

Testitoimittajamme tutkii markkinoita ja valitsee testattavat tuotteet itsenäisesti.

Kaikki koneet ja laitteet testataan perusteellisesti ja samalla tavalla. Voit lukea lisää testin yksityiskohdista seuraavilta sivuilta.

Testasimme nämä 7 monitoimityökalua

METABO MT 18 LTX
BOSCH ADVANCED MULTI 18
AEG OMNI 18C LI-202BKIT1X
RYOBI R18MT
DEWALT DCS355N
STANLEY FMC710B
MAKITA DTM51ZJX3

LATAA KOKO TESTI ja lue, mikä monitoimityökalu nousi jättitestin voittajaksi.