Leikkimökki

Hemmottele lapsia upealla leikkimökillä. Leikkimökki on hyvä tee se itse -projekti. Annamme ideoita ja rakennusohjeita leikkimökin rakentamiseen.

Rakenna lapsille leikkimökki

Kun pihassa on leikkimökki, lapsille riittää puuhaa tuntikausiksi päivittäin. Artikkeleistamme saat perusteelliset ohjeet, joiden avulla syntyy täydellinen leikkimökki, olivatpa suunnitelmasi kunnianhimoisia tai vaatimattomia. Kun leikkimökki rakennetaan itse, säästyy paljon rahaa, ja lapset saavat olla mukana päättämässä, millainen leikkimökki kotipihalle pystytetään.

Tarkista lupamääräykset, ennen kuin leikkimökki rakennetaan

Leikkimökin rakentamiseen ei useinkaan vaadita rakennuslupaa, jos kyseessä on pieni rakennus. Kaava- ja rakennusmääräykset kuintekin puuttuvat siihen, kuinka lähelle aitaa on lupa rakentaa, joten ota selvää kotikuntasi rakennusmääräyksistä, ennen kuin päätät, mihin leikkimökki sijoitetaan ja ennen kuin ryhdyt rakentamaan.

Rakenna täydellinen leikkimökki

Mallistostamme löytyy puinen leikkimökki poikineen, valitse itse, minkälaisen ja minkä hintaisen mökin haluat rakentaa.

Ohjeidemme avulla syntyy esimerkiksi kolmikulmainen leikkimökki, jota voi käyttää sekä tavallisiin mökkileikkeihin että vierasmajana. Ehkä sinua kiinnostaa rakentaa leikkimökki puuhun - tai maanpäällinen pieni luksusmökki.

Opastamme vaihe vaiheelta, miten ja millaisin välinein leikkimökki rakennetaan itse. Lapset riemastuvat mökistä, jonka katolla on liukumäki tai oikeasta paloasemasta muistuttava tanko. Artikkeleistamme löydät ideoita ja ohjeita, joiden avulla laadukas leikkimökki syntyy aivan omin käsin.

Rakenna leikkimökki yhdessä päivässä

Leikkimökki ei välttämättä vaadi monimutkaista rakennusprojektia. rakenna leikkimökki yhdessä päivässä! Rakenna esimerkiksi upea pannukakku-leikkimökki, tai pystytä ilman työkaluja leikkimökki, joka on helppo sekä koota paikalleen että purkaa säilytystä varten. Katso täältä, kuinka leikkimökki kootaan vaihe vaiheelta.

Kokeile, miltä tuntuisi rakentaa leikkimökki taikalaudoista tai leikkimökki, jossa on olkikatto – kaksi katonteon ammattilaista näyttää, miten tämä onnistuu.

andet fra Bonnier Publications