Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Leikkimökki

Hemmottele lapsia upealla leikkimökillä. Leikkimökki on hyvä tee se itse -projekti. Annamme ideoita ja rakennusohjeita leikkimökin rakentamiseen.

Rakenna itse leikkimökki puuhun tai maahan

Kinuavatko lapset pihalle omaa mökkiä? Siinä tapauksessa olet saanut täydellisen tee se itse -projektin. Voit päästää mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen, sillä leikkimökin rakentaminen tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia. Löydät kaikki vaihe vaiheelta etenevät rakennusohjeet tältä sivulta.

Puinen leikkimökki

Puisen leikkimökin rakentamiseen tarvitaan vain saha ja porakone. Voit vaikuttaa mökin hintaan itse, sillä rakentamista rajoittavat vain mielikuvitus ja kunnianhimo. Voit päättää, onko leikkimökki yksinkertaista A-mallia, puumaja, elementeistä koottava leikkimökki, jota lapset voivat siirrellä – tai tolppien varaan rakennettu luksusversio, joka jättää naapurien leikkimökit varjoonsa.

Halpa leikkimökki

Halvat terassilaudat voi muuttaa nopeasti halvan leikkimökin rakennuspalikoiksi. Lapset voivat koota mökin itse haluamallaan tavalla. Loviliitosten ansiosta palikoista voi koota lukemattomia erilaisia taloja, laivoja tai lentokoneita. Kaikki on mahdollista, kun lasten mielikuvitus yhdistetään valmiisiin osiin.

Leikkimökki on niin yksinkertainen, että isot tee se itse -lapset voivat osallistua niiden tekemiseen. Pienetkin lapset voivat osallistua lautojen maalaamiseen.

Toinen suhteellisen halpa vaihtoehto on pieni kolmion muotoinen A-talo, joka rakennetaan rautakauppojen peruspuutavarasta. Lapset voivat oleskella pienessä ja mukavassa talossa ja sisustaa sen mielensä mukaan.

Rakenna itse luksusleikkimökki

Jos lasten pitää saada kaikkein parasta, ja haluat leikkimökin, jota on mukava katsella, rakenna luksusleikkimökki. Tolppien varaan rakennettu talo on melkein kuin puumaja ja näyttää idylliseltä. Se ei tule kovin halvaksi, mutta rakentaminen käy mukavasta ajanvietteestä.

Leikkimökki puussa

Jokaisen tytön ja pojan unelma on oman puumaja. Saat ohjeet myös sen rakentamiseen. Puumajan rakentaminen on mukava projekti, jos pihalla on sopivan kokoisia puita.

Puumaja rakennetaan rautakaupan peruspuutavarasta, jotta sen hinta pysyy kurissa. Lapset leikkivät puussa vain muutaman vuoden, joten puumajan ei tarvitse kestää ikuisuuksia. Kymmenen vuoden päästä osa lapsista on jo niin isoja, että he tarvitsevat apua aivan erilaisissa rakennusprojekteissa.

KATSO RAKENNUSOHJEET: Näissä rakennusohjeissa kerrotaan, miten rakennat majan puuhun.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin