Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Käymme Suomen kivoimmassa leikkimökissä

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Tutustu nyt Mimin päiväkotiin, jossa lapset ovat saaneet uuden, upean ja kestävän leikkimökin. Leikkimökki on rakennettu lapsille sopivaan kokoon, ja siinä on paljon pieniä, luovia yksityiskohtia.

Käymme Suomen kivoimmassa leikkimökissä

Pohjolan kivoimmasta jäätelökioskista aukeaa näköala Mimin yksityisen leikkipuiston hiekkalaatikolle, ja kioskia pitävät vapaaehtoiset lapset.

Perinteistä tyyliä noudattava kioski on saanut inspiraatiota skandinaavisista puurakennuksista Skagenista Lappiin saakka.

Pienessä rakennuksessa on myös oma keittiö, jossa tehdään lämmin päivän annos ja erilaisia kylmiä ruokia. Kioski on vierailun arvoinen kaikille vauvoista aina viisivuotiaisiin ja heidän aikuisille kavereilleen. Aukioloajat: Niin kauan kuin aurinko paistaa.

Mimin lastenpuiston leikkimökki on esimerkki siitä, että rakennus voi olla yhtä aikaa sekä jämerä että hauska.

Leikkimökin rakentamiseen on käytetty rautakaupan tavallisesta sahatavarastavalmistettua kehikkoa, joka on pinnoitettu verhouslaudalla. Välissä on 10 cm paksu eristyskerros. Lattia on tehty betonilaatoista, ja katto on valmistettu uusista kuitusementtilevyistä.

1

Rakennettu tavallisen pihavajan tapaan. Kehikko ja kattorakenne on valmistettu 98 x 48 mm sahatavarasta, ja aluskatteena käytettiin OSB-levyä.

2

Ulkoseinissä on verhouslautaa. Limittäin asennetut laudat antavat harmonisen vaikutelman.

3

Leikkimökki muistuttaa sisältä lasten hotellin vastaanottoa. Valkoiseksi maalattu pystypaneelilaudoitus toimii selkeänä taustana kaikille tällaisen kioskin tarvikkeille.

Leikkimökki on nostettu irti maasta. Leikkimökin on oltava helposti siivottava, vaikka se on ulkona. Betonilaattalattiaa on kohotettu laatan verran pihalaatoitusta korkeammalle, jotta lika on helppo laasta pois.

5

Kukkalaatikko on tehty lavakehyksestä, jota on lyhennetty lyhyiden sivujen keskeltä. Laatikon pohjana on kulmaraudoilla kiinnitettyjä lankkuja.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin