Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tuore sauma liesitason ympärille

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Liesitason ja pöytälevyn välissä oleva rikkinäinen sauma on vaikea pitää puhtaana, ja liesitason alle voi päästä kosteutta. Tällöin sauma on uusittava. Näytämme, miten helppo se on uusia.

Vaikeusaste
Vie aikaa
3 tuntia
Hinta
7 euroa
Onko varjolista kulunut ikänännäköiseksi? Liimalla korjaat tilanteen. Video näyttää, kuinka työ sujuu helposti.

Johdanto

Kun sauma ei enää ole tiivis, se on poistettava kokonaan. Liesitason ja pöytälevyn välinen väli on puhdistettava, jotta uusi saumaus tarttuu hyvin kiinni. Kohteeseen kannattaa valita halumansa värinen saniteettisilikoni.

Tässä saumaväriksi valittiin musta. Kun saumamassa on pursotettu, sitä kannattaa kostuttaa suihkupullon avulla, jotta saumamassa ei takerru saumaustikkuun - näin voi käydä, vaikka tikkua olisi liotettu astianpesuvedessä.

On tärkeää, että saumaus tehdään koko tason ympäri yhtäjaksoisesti, ennen kuin sauma kostutetaan, sillä saumamassa ei tartu kosteaan lasilevyyn.

Ohjeet

Tee näin

Lukittu sisältö

Kirjaudu tai hanki pääsy jaksoon

Kun sauma ei enää ole tiivis, se on poistettava kokonaan. Liesitason ja pöytäle-vyn välinen väli on puhdistettava, jotta uusi saumaus tarttuu hyvin kiinni.

Kohteeseen kannattaa valita halumansa värinen saniteettisilikoni. Tässä saumaväriksi valittiin musta. Kun sau-mamassa on pursotettu, sitä kannattaa kostuttaa suihkupullon avulla, jotta sau-mamassa ei takerru saumaustikkuun -näin voi käydä, vaikka tikkua olisi lio-tettu astianpesuvedessä.

On tärkeää, että saumaus tehdään ko ko tason ympäri yhtäjaksoisesti, en -nen kuin sauma kostutetaan, sillä sau-mamassa ei tartu kosteaan lasilevyyn.

1

Leikkaa ja poista vanha sauma-massa. Imuroi irrottamasi materiaali. Kaikki vanhat saumajäänteet on poistettava, jotta vain uusi saumamassa kiinnittyy liesitasoon ja pöytälevyyn.

2

Paina liesitasoa hieman alaspäin. Voit panna tason päälle jotakin paina-vaa tai, kuten tässä, jäykistää tasoa puurimalla. Jäykistävä rima pitää jättää pai-kalleen, kunnes uusi sauma on kovettunut.

3

Pursota uutta, tuoretta saniteetti­ silikonia uraan niin, että ura täyttyy kokonaan. Me käytämme mustaa saniteet­ ti silikonia (DanaLimin Saniteetti­ ja rakennus silikoni 577).

4

Kaavi ylimääräinen saumamassa pois saumaustikulla. VINKKI: Saumaustikkua kannattaa peh­ mentää pesuvedessä, ennen kuin aloittaa työn. Näin massa ei takerru tikkuun.

5

Kuivaa vesi varovasti liesitasolta ja pöytälevyltä. Älä koske sauma­ massaan, jotta uuteen saumaan ei tule kuoppia. Liesitasoa voi käyttää seuraavana päivänä.

Vie aikaa

2-3 tuntia

Hinta

Noin 7 €

Vaikeusaste

Työ on helppo, kun muistat saumata rauhallisesti.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin