Monitoimityökalu

Monitoimityökalu kuuluu jokaiseen verstaaseen. Katso, miten käytät monitoimityökalua ja lue uusimmat monitoimityökalujen testit.

  Monitoimityökalu eli multicutteri - todellinen moniosaaja

  Monitoimityökalu eli multicutteri on sähkötyökalujen linkkuveitsi. Se on todellinen moniosaaja, joka sopii erilaisiin leikkaus-, sahaus- ja hiomistöihin. Monitoimityökalulla voi tehdä nopeasti ja kätevästi hankalia töitä, jotka vievät perinteisillä työkaluilla paljon pitemmän ajan.

  LUE LISÄÄ: Multicutteri: näin käytät multicutteria

  Näin monitoimityökalu toimii

  Osa multicuttereista toimii verkkovirralla, osa akulla. Multicutterin pää heilahtaa salamannopeasti puolelta toiselle noin 20000 kertaa minuutissa. Liikettä sanotaan värähtelyksi tai oskillaatioksi. Värähtelyn ansiosta monitoimityökalu sopii etenkin pieniin, paikan päällä tehtäviin sovitustöihin ja asennuksiin.

  Käytä multicutteria varovasti

  Monitoimityökalu tekee helposti naarmuja vääriin paikkoihin. Sen takia multicutteria pitää käyttää erittäin varovasti. Viereiset pinnat kannattaa suojata vanerilla, linoleumilla tai muulla sopivalla levyllä.

  Monitoimityökalun terät

  Monitoimityökalusta ei ole mihinkään ilman teriä ja tarvikkeita. Laaja terävalikoima tekee multicutterista monipuolisen työkalun. Täältä löydät jutun monitoimityökalun tarvikkeista.

  Valitse paras monitoimityökalu

  Markkinoilla on paljon hyviä monitoimityökaluja, mutta mikä niistä on paras? Tee Itse seuraa työkalumarkkinoita tiiviisti ja testaa säännöllisesti uusimmat koneet ja tekniikat. Voit lukea uusimman multicutteritestimme täältä: monitoimityökalutesti.

  Parhaat multicutterijutut

  Olemme koonneet tälle sivulle parhaat monitoimityökaluja koskevat juttumme. Löydät sivulta testin, jossa multicutterit pannaan kovaan kokeeseen ja vinkkejä, joiden avulla saat monitoimityökalustasi irti kaiken mahdollisen sekä juttuja multicutterin tarvikkeista.