Worxin voimakas monitoimityökalu

Worx Sonicrafter on erittäin kätevä työkalu monimutkaiseen ja tarkkuutta vaativaan työhön. Akulla toimivassa WX693.9:ssa on reilusti voimaa.

Tuotteesta:

  • Värähtelykulma: 4 astetta
  • Kierroksia/min: 8 000–18 000
  • Paino: 1 kg
  • 20V-akku/laturi: 67 euroa (2,5 Ah)/ 30 euroa

Worx Sonicrafter WX693.9 on voimakas ja monipuolinen akkutyökalu, jolla voi muun muassa sahata, leikata ja hioa.

Testi osoitti, että työkalu käyttää akussa olevan virran hyödyksi erittäin tehokkaasti. Koneen voimat eivät vähentyneet, vaikka sitä käytettiin ahkerasti aamusta iltaan. Akkua ei tarvinnut ladata tai vaihtaa koko aikana. Suoritus teki todella hyvän vaikutuksen.

Kone osoitti kykynsä etenkin, kun sillä hiottiin lattiaa keittiökaappien sokkelien vierestä ja terä- vistä nurkista, joihin muilla työkaluilla on vaikea yltää. Moottorissa on kuusiportainen nopeusasteikko, joten jokaiseen työhön löytyy helposti sopiva kierrosnopeus.

Koneen etuosassa on kaksi teräväkeilaista ja tehokasta led-lamppua. Niiden avulla on helppo tehdä tarkkaa työtä myös pimeissä nurkissa.

LUE LISÄÄ: Opi käyttämään monitoimityökalua 5 minuutissa

Helppo käyttää

Monitoimityökalun mukana mukana tulee kattava valikoima tarvikkeita. Pakettiin kuuluu teriä, joilla voi sahata ja hioa kiveä, laattoja, metallia ja muovia. Puuteriä on useita.

Terien ja tarvikkeiden vaihtaminen oli helppoa ja nopeaa Hyperlock- lukituksen ansiosta.

Lukitus toimii siten, että lukitus käännetään esiin ja terä irrotetaan. Koneeseen kiinnitetään esimerkiksi hiomalaikka, se kiristetään kiinni ja lukko käännetään takaisin. Lukitusta on mukava käyttää, ja terät pysyvät kiinni erittäin lujasti.

LUE LISÄÄ: Testi - Monitoimityökalut

DETALJIT

PIKAVAIHTO
Hyperlock- -järjestelmä on yksinkertainen ja fiksu tarvikkeenvaihtomekanismi. Terien vaihtamiseen ei tarvita lainkaan työkaluja.

ERGONOMIA
Kapeasta rungosta saa helposti hyvän otteen. Konetta voi käännellä työn aikana, ja käynnistysnappi on koko ajan sormen ulottuvilla.

Muut lukevat juuri nyt …

Lisää samasta aiheesta Monitoimityökalu