Kilpailijoilta yhteinen standardi monitoimileikkureille

Bosch ja Fein ryhtyivät yllättävään yhteistyöhön ja loivat monitoimileikkureille yhteisen teränkiinnitysstandardin. Se on nimeltään Starlock, ja se kattaa kolme eri mallia.

Bosch ja Fein odottavat, että niiden uudesta yhteisestä monitoimileikkureiden Starlock-teränkiinnityksestä tulee alan standardi.

Oletko kyllästynyt siihen, että kaikki terät eivät sovi leikkuriisi? Nyt tiedossa on hyviä uutisia. Kaksi alan johtavaa tuottajaa ja toistensa kilpailijaa on sopinut uudesta teränkiinnitysstandardista.

Monitoimileikkurin uusi standardi

Bosch ja Fein ovat yhdessä kehittäneet Starlock-kiinnityksen. Kummassakin yrityksessä uskotaan, että kiinnitysmenetelmästä muodostuu alan uusi standardi.

Starlock toimii Boschin ja Feinin laitteiden lisäksi myös muissa leikkureissa, joissa on 12-pistekiinnitys. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Starlock sopii suurimpaan osaan markkinoilla olevista laitteista.

LUE LISÄÄ: Opi käyttämään monitoimityökalua 5 minuutissa

Monitoimileikkurin kiinnityksestä on kolme versiota

Monitoimileikkureiden lisäosat toimivat kunnolla vain, jos moottorin voima siirtyy terään tai laikkaan mahdollisimman sujuvasti. Juuri toimiva kiinnitys takaa sen, että työ sujuu nopeasti ja tarkasti.

Siksi Starlockista on kolme versiota: Starlock, Starlock PLUS ja Starlock MAX, jotka takaavat maksimaalisen energiansiirron. Periaatteena on se, että voit käyttää laitteessasi vain sitä kiinnitystä, joka sopii parhaiten laitteesi tehoon.

Monitoimileikkurin kolme kiinnitystä: Starlock, Starlock PLUS ja Starlock MAX

Lisää samasta aiheesta Monitoimityökalu