Akkukäyttöinen supersaha DeWaltilta

DeWalt tuo markkinoille akkukäyttöisen katkaisu/jiirisirkkelin, jonka teho vastaa sähkökäyttöisiä malleja.

Akkutoiminen supersaha

Tarkkuus ja voima yhdistyvät DeWaltin 18 voltin katkaisu/jiirisirkkelissä, jonka teho vastaa monia johtomalleja. Neljän ampeeritunnin akku riittää 150:n 48 x 98 mm:n lankun katkaisemiseen.

DeWalt kehitti uuden jiirisirkkelin kaikille, jotka haaveilevat pääsevänsä eroon jaloissa pyörivistä virtajohdoista.

Kevyt ja kompakti!

Akkukäyttöinen uutuusmalli on tyyppinimeltään DCS365 18 V XR. Näppärä sirkkeli painaa vain 11,5 kiloa, mutta pieni koko ei tunnu syövän sahan tehoja: sirkkelillä voi katkaista 250 x 50-millisen palkin.

Terä kääntyy 48 asteen kulmaan sekä oikealle että vasemmalle, ja se pyörii vapaana 3 750 kierrosta minuutissa. Testien mukaan sirkkeli jaksaa katkaista 48 x 98 mm lankun noin 150 kertaa yhdellä latauksella 18 voltin ja 4 ampeeritunnin akulla.

LUE LISÄÄ: Opi käyttämään katkaisu- ja jiirisirkkeliä 5 minuutissa

Helppo säätää

Sahassa on viisi helppoa pikalukitusta, joilla terän voi säätää 0:n, 15:n, 22,5:n, 30:n ja 45: asteen kulmiin. Sirkkeliin voi liittää sahanpurupussin tai imurin, joten sillä voi työskennellä myös sisätiloissa.

Sirkkeli on osa DeWaltin laadukasta XR-sarjaa. Sirkkelin hinta ilman akkua ja laturia on noin 490 euroa.

TERÄN VARJOSSA

Sirkkelissä on Dewaltin ainutlaatuinen XPS-varjosahauslinja. Led-valo valaisee voimakkaasti sahauskohdan ja terän varjo ”piirtää” sahattavaan puuhun viivan. Oikea sahauskohta on helppo nähdä myös kirkkaassa auringonvalossa ja terä osuu kohdalleen joka kerta!

Muut lukevat juuri nyt …

Lisää samasta aiheesta Katkaisu- ja jiirisirkkeli