7 uutta rakennusohjetta tällä viikolla

Taivuta pihatuoli höyryllä, rakenna tilava pyykkikaappi, katso, miten teet aidan ja istutuslaatikot tai lue ohjeet, miten käytät lasikuitua!

Meillä on paljon hyviä projekteja, joiden kimppuun voit käydä talvilomalla. Tee Itsen ohjeilla saat aina hyvän lopputuloksen!

Voit etsiä itsellesi sopivia rakennusohjeita milloin tahansa. Tee Itsen sivuilla kerrotaan muun muassa, miten teet erilaisia korjauksia ja annetaan vinkkejä töiden tekemiseen. Lisäksi sivuilla on yli 1000 erilaista rakennusohjetta.

Hyviä lukuhetkiä!


Näin rakennat tuolin höyryllä taivutetusta puusta

Tässä jutussa tehdään tuoli taivuttamalla puuta vesihöyryllä. Tuolista tulee niin hieno, että se tekee vaikutuksen myös ammattilaisiin.

Klikkaa tästä rakennusohjeeseen

Rakenna tuoli höyryllä taivutetusta puusta

Kaikki tuolin kaarteet on tehty höyryllä taivutetusta puusta.

Upea pöytälevy puusuikaleista

Rakenna persoonallinen pöytälevy ohuista puusiivuista, jotka liimataan tukevan koivuvanerin päälle. Eri puulajit tekevät pöytälevystä persoonallisen näköisen.

Klikkaa tästä rakennusohjeisiin

Fiksu pöytälevy puusauvoista

Pöytälevy on tehty neljästä eri puulajista.

Sorvaa kulho ja kansi

Jos kaipaat haastetta, voit sorvata itse puukulhon ja sille sopivan kannen. Siihen tarvitaan vakaata kättä, mutta kehityt mestariksi pienellä harjoittelulla.

Klikkaa tästä rakennusohjeisiin

Näin käytät lasikuitua

Lasikuitu pelastaa, jos veneeseen tai suksiboksiin tulee reikä tai etupuskuriin lommo. Lasikuitua on helppo käyttää. Polyesterilla, kovettimella ja lasikuitumatolla voi tehdä todella kestäviä paikkauksia, jotka kestävät ikuisuuden.

Klikkaa tästä rakennusohjeisiin

Saat poistettua ilmakuplat nopeasti ja tehokkaasti lasikuidusta vetämällä metallitelaa sitä pitkin.

Tyylikäs 1,8 m³ klapitorni

Tässä jutussa rakennetaan tyylikäs ja hyvin tuulettuva halkokatos, jonka tilavuus on 1,8 m³. Voit tehdä samanlaisen helposti itse ilman työkaveria ja erikoistyökaluja.

Klikkaa tästä rakennusohjeisiin

Katos peltikatolla

Katetulla terassilla voi olla myös sateella. Tällä terassilla on oleskelunurkkaus, mutta katoksen alle voi pystyttää myös ruokapöydän.

Klikkaa tästä rakennusohjeisiin

Fiksu aita ja kohopenkit

Aita on ensimmäinen asia, mitä ihmiset näkevät, joten sen pitää sopia talon tyyliin. Näytämme, miten rakennat fiksun aidan ja siihen kuuluvat kohopenkit.

Klikkaa tästä rakennusohjeisiin

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Uutta toimitukselta