Tuulensuojapahvi parantaa eristystehokuutta 10 %

Tuulensuojapahvi parantaa eristystehokuutta 10 %

Mitä tuulensuojapahvi on?

Tuulensuojapahvi suojaa eristeitä tuulelta. Pahvi ei eristä, mutta pitää tuulen poissa eristeistä. Seisova ilma on kaikkein paras lämmöneriste, ja tuulensuojapahvi auttaa pitämään ilman paikallaan.

Miksi tuulensuojapahvi?

Tuulensuojapahvi ja lämmöneristeet eristävät lämpöä hyvin. Tuulensuojapahvi laskee talon lämmityskuluja. Tuulensuojapahvi myös suojaa eristeitä ja pidentää niiden käyttöikää.

Tuulensuojapahvin asennus

Asenna tuulensuojapahvi valmistajan antamien ohjeiden mukaan. Ulkoseinän ja tuulensuojapahvin väliin pitää jättää kunnon tuuletusrako, jotta seinän läpi siirtyvä kosteus pääsee tuulettumaan eikä aiheuta kosteusongelmia.

Erilaisia tuulensuojapahveja

Markkinoilla on erilaisia tuulensuojapahveja ja -levyjä. Valitse sopiva pahvi tai levy rakennuksen käyttötarkoituksen mukaan.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Tarkista eristeesi hyvän sään aikana!

Oletko varma, että talosi on kunnolla eristetty? Vuotava talo voi aiheuttaa ison lämmityslaskun lisäksi suurta vahinkoa.

Huonosti eristetty talo voi aiheuttaa suuria kosteus- ja homeongelmia. Huonosti tehdystä lisäeristyksestä on valitettavasti paljon karmivia esimerkkejä. Lisäeristys voi aiheuttaa kosteusvahinkoja, joiden korjaaminen tulee kalliiksi. Pahimmassa tapauksessa rakenteissa alkaa kasvaa mikrobeja, jotka ovat haitaksi sinun ja perheesi terveydelle.

Tarkista eristeet tarkastuskameralla
Eristeet ovat yleensä hankalasti tutkittavissa paikoissa kuten katossa, seinissä tai lattiassa. Sen vuoksi suosittelemme, että tarkistat eristeiden kunnon tarkastuskameralla. Näet paljaalla silmällä, onko eristeissä kosteutta tai sienikasvustoa. Voit tarkistaa myös, että eristeet on asennettu oikein ja niiden päällä on tuulelta suojaava levy, pahvi tai eriste.

Saat juuri nyt tarkastuskameran ja kaksi numeroa Tee Itse -lehteä.

Kyllä, kiitos: Näyttäkää minulle uusi Tech-Pro-tarkastuskamera!

VIDEO: Tästä näet, miten tarkastuskameraa käytetään:

Voit lukea tästä jutusta tuulensuojapahvin asentamisen perusteista.