Valmiina vierailijoille. Pieneen majaan mahtuu nelihenkinen perhe.

Valmiina vierailijoille. Pieneen majaan mahtuu nelihenkinen perhe.

Majaan haluttiin parisänky, kerrossänky ja sohva, lisäksi pöydän ympärille oli saatava kaikille istumapaikat ja vielä tavaroillekin oma säilytyspaikkansa.

Tällaiset olivat perheen vaatimukset kesämökin yhteyteen rakennettavalle vierasmajalle. Vierasmaja rakennettiin, jotta sekä kyläilijät että isäntäväki voisivat nauttia vierailuista. Myytävien valmismajojen sijaan talo päätettiin suunnitella ja rakentaa itse alusta loppuun saakka.

LUE LISÄÄ: Täydellinen tulos ilmaisella 3D-suunnitteluohjelmalla!

Räätälöityä huippulaatua

Vaihtoehdoissa ei ollut taloudellisesti suurta eroa, mutta itse räätälöidyn talon voi sisustaa mielensä mukaan, ja lisäksi talo on huomattavasti valmismajaa laadukkaampi. Hankkeen yhteishinnaksi tuli noin 6 500 €, mikä sisältää myös lattian, katon ja seinien eristeet, vaikka talo on oikeastaan suunniteltu vain kesäkäyttöön. Myös pieneen terassiin jäi rahaa.

Ennen kuin aloitat

Esittelemme tämän hankkeen inspiraation lähteeksi ja esimerkiksi siitä, miten tämän kaltaisen hankkeen voi käynnistää. Jos tartut näin suureen työhön, on hyvin tärkeää, että jaat hankkeen useaan työvaiheeseen, joita voit työstää eteenpäin ja pistää ”jäihin” sen mukaan, miten haluat edetä. Tämä maja suunniteltiin varta vasten tällaista työskentelytapaa silmällä pitäen.

Työ vaati yhteensä neljä viikonloppua, ja ajoittain turvauduttiin myös ystävien apuun. Aikaa jäi kuitenkin myös rentoutumiseen.

LATAA KOKO ARTIKKELI, ja saat yksityiskohtaiset rakennusohjeet.