Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea
Rakenna helppo kaninhäkki

Kaninkoppi

Kaupoissa myydään erilaisia kaninkoppeja. Halvat kaninkopit ovat kuitenkin yleensä hyvin pieniä ja isot mallit kohtuuttoman kalliita. Rakenna kaninkoppi itse, jotta siitä tulee sopivan kokoinen ja todella edullinen.

Rakenna itse kaksikerroksinen kaninkoppi

Tee kaninkoppiisi yläkerta, jotta kanit saavat liikuntaa myös silloin, kun et ole kotona.

Käytä mielikuvitusta kaninkopin rakentamiseen

Kaninkoppi on mukava rakentaa itse. Voit jättää koristelun lasten huoleksi, jotta kaninkoppi on varmasti lasten mieleen.

Voit rakentaa kaninkopin jämistä

Kaninkopin rakentamiseen ei tarvita uusia ja kallita materiaaleja. Rakentamiseen tarvitaan vain kahta erilaista puuta, jotka voivat olla muiden projektien tähteitä.

Kahdenlaista puuta

Kaninkopin rakentamiseen tarvitaan vain kahdenlaista puuta. Käytä vedenkestävää vaneria seiniin, pohjaan ja kattoon ja pari terassilautaa muihin osiin. Voit tehdä terassilaudasta kaninkoppiin tarvittavat listat. Ellei sinulla satu olemaan sopivia materiaaleja, voit rakentaa kaninkopin itse noin 50 eurolla.

Kaninkoppi ulos

Vedenpitävästä vanerista ja terassilaudoista rakennetun kaninkopin voi pystyttää ulos. Koppi ei kärsi kosteudesta ja vaihtelevista säistä.

Helppoa ja nopeaa

Voit tehdä kaninkopin helposti itse, jos lataat ohjeet tästä ja tee työt järjestelmällisesti. Kokenut rakentaja voi tehdä kaninkopin päivässä.

Lataa täydelliset rakennusohjeet

Näissä ohjeissa kaninkoppi rakennetaan vedenpitävästä 21 millin vanerista ja 32x125 millin terassilaudoista. Kaninkoppi kasataan 4x40 millin ruuveilla, jotta se kestää pitkään. Työn iloa!