Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea

Jos haaveilet vapaapäivistä, jolloin voit vain loikoilla omalla pihalla auringosta tai varjosta nauttien, toteuta haaveesi rakentamalla tämä kaunis lepopaikka. Voit pinota siihen tyynyt selkäsi taakse ja lueskella, nauttia aamiaisen vuoteessa tai antaa lastesi tai lastenlastesi leikkiä siinä leikkikaluineen.

Vuode näyttää kaarevien laitojensa ansiosta leijuvan ilmassa ja valkoinen purje saa lepopaikan näyttämään aidon merikarhun työstämältä. Kauniit yksityiskohdat syntyvät vähin keinoin. Kyljet sahataan 26 mm:n liimapuusta päistään viistoon ja yläreunastaan kaareviksi, ja osat kootaan kulmaheloilla. Kun aluksen runko on paikallaan, alus rikataan ja purje nostetaan mastoon.

Purje on tehty isosta, vahvasta lakanasta, mutta voit tehdä sen vieläkin vahvemmasta markiisikankaasta. Käytä purjeen muotoon mielikuvitustasi: suojaa sen avulla vuodetta sateelta tai trimmaa purjetta niin, että voit yöpyä taivasalla.

Hyttys- ja Tuulensuojaa

Mielikuvitusta käyttäen mastoja voi hyödyntää moneen muuhunkin asiaan.

Aurinkopurje on vain yksi sovellus niistä monista tavoista, joilla ulkovuoteen mastoja voi käyttää. Jos haluat säilyttää vuodetta ulkona vaikka tuuli tuivertaisi reippaastikin, voit helposti kiinnittää isomman purjeen tai pressun sadesuojaksi niin, että sen saa kiristetyksi neljän hyvin sijoitetun tolpan varaan.

Myös hyttysverkon voi pingottaa mastojen yli. Näin saat täydellisen paikan, jossa voit nauttia kesäöistä kauniin taivaan alla hyttysiltä ja muilta hyönteisiltä suojassa.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Saat Tee Itsen ison pihaliitteen ja porakone-ruuvinvääntimen vain 14,90 eurolla

Tarjoukseen kuuluu porakone-ruuvinväännin, 2 numeroa Tee Itse -lehteä ja pihaliite, jossa on ohjeita suosituimpiin pihaprojekteihin.

Saat kaiken vain 14,90 eurolla. Säästät 57,30 euroa!

Kyllä kiitos, kertokaa lisää tarjouksesta!

LUE LISÄÄ: Rakenna siisti ulkosuihku