Vahva, sitkeä ja kätevä kuitukangas

Harva materiaali täyttää yhdellä kertaa näin monta toiveominaisuutta: harsomainen ja ultrakevyt, vettä läpäisevä mutta kuitenkin sitkeä. Polyesterikuiduista valmistettu suodatinkangas estää maa-aineksia sekoittumasta toisiinsa ja hiekkaa ja soraa tukkimasta salaojitusputkia.

Vesi valuu kankaan läpi ja kangasta voi rullata, taittaa ja leikata tarpeen mukaan. Suodatinkankaita valmistetaan eripaksuisina ja erivärisinä, mikä tekee siitä entistäkin monikäyttöisemmän.

Paksut kuitukangasvaihtoehdot kestävät erittäin suurta kulutusta ja pystyvät pitämään teräväkulmaiset pihakivet erillään niiden alla olevasta maakerroksesta ilman, että kangas hajoaa, vaikka kiveys olisi raskaasti liikennöity.

Ohuet suodatinkankaat voivat puolestaan korvata muovin, kun kasveja halutaan suojata pieniltä yöpakkasilta tai marjapensaita linnuilta niin, että pensaat saavat kuitenkin sadevettä.

Näiden ääripäiden lisäksi on monia muita kangasvaihtoehtoja, joilla voi ehkäistä rikkaruohojen kasvua tai rajata tehokkaasti kasvualueita estämällä auringonvalon pääsyn mutta päästämällä sadeveden läpi. Valitse kohteeseesi sopivan paksuinen kangas. Lue lisää näiltä sivuilta.