Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Miten tiiliseinän saumat uusitaan?

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Ongelma:Länsipuoleisen tiilisen päätyseinämme muutama sauma on heikossa kunnossa. Olemme ajatelleet vaihtaa ne, mutta mikä olisi paras tapa tehdä se? Millä työkaluilla poistan vanhan saumalaastin jäämät?Ratkaisu:Aloita tutkimalla tiiliseinä ja saumat huolellisesti. Vaikka alkuun näyttäisi olevan kyse vain muutamasta saumasta, muutkin saumat voivat paljastua heikoiksi, kun niitä vähän tutkii.

Ongelma:

Länsipuoleisen tiilisen päätyseinämme muutama sauma on heikossa kunnossa. Olemme ajatelleet vaihtaa ne, mutta mikä olisi paras tapa tehdä se? Millä työkaluilla poistan vanhan saumalaastin jäämät?

Ratkaisu:

Aloita tutkimalla tiiliseinä ja saumat huolellisesti. Vaikka alkuun näyttäisi olevan kyse vain muutamasta saumasta, muutkin saumat voivat paljastua heikoiksi, kun niitä vähän tutkii.

Jyrsi uusittavat saumat 15–30 mm:n syvyyteen niiden kunnosta riippuen. Helpoimmin työ käy saumajyrsimellä, jollaisen saat vuokrattua konevuokraamosta tai ostettua alle satasella.

Kiinnitä jyrsin pieneen kulmahiomakoneeseen. Puhdista saumat harjalla ja kastele ne, jotta tiilet eivät ime vettä laastista. Levitä laastia kuvan mukaisesti, ja puhdista seinä miedolla suolahappoliuoksella, kun saumat ovat kovettuneet.

1. vaihe:

Miten saumat uusitaan?

Jyrsi vanhat saumat pois. Kulmahiomakoneen lisäosan voi vuokrata tai ostaa.

2. vaihe:

Miten saumat uusitaan?

Poista pöly harjalla. Suihkuta saumat puhtaaksi puutarhaletkulla.

3. vaihe:

Levitä laastia saumoihin saumaraudalla. Saumarautoja on saatavana erilevyisiä. Valitse tarpeisiisi sopiva leveys.

Lue myös: Hyvät vanhanajan saumat

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin