Pensasleikkuri testi: Testasimme akkupensasleikkureiden voiman, ergonomian, kestävyyden ja melun.

Testasimme akkupensasleikkureiden voiman, ergonomian, kestävyyden ja melun.

Pensasaidan leikkaaminen on yllättävän raskasta työtä. Se johtuu yleensä huonoista työasennoista, jotka käyvät niskan, selän ja käsivarsien päälle.

Uuden pensasleikkurin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota etenkin voimakkuuteen ja ergonomiaan. Vahva kone leikkaa oksat poikki nopeasti, ja ergonomiset työasennot rasittavat vartaloa niin vähän kuin mahdollista.

Fiksut ominaisuudet

Valitsimme testiin kuusi suosittua akkupensasleikkuria. Kaikki mallit maksavat alle 300 euroa akun ja laturin kanssa.

Parissa koneessa oli yllättävän hyviä ominaisuuksia, jotka erottivat ne joukosta. Sellaisia olivat muun muassa säädettävät kahvat sekä kätevä roskanlakaisija, joka työntää oksanpätkät alas pensasaidan päältä jo leikkaamisen aikana.

Pensasleikkuritesti

Koneen voimakkuus ja hammasväli ratkaisevat, kuinka paksuja oksia leikkureilla voi sahata. Testasimme koneiden voimat erikokoisilla pyörölistoilla, jotka ovat kovempia kuin samanpaksuiset pensaiden ja puiden oksat.

Pensasaitaa on pakko leikata huonoissa työasennoissa. Ergonomialla on merkitystä, sillä pensasleikkuria käytetään pitkiä aikoja pään yläpuolella ja lähellä maata.

Akun kestävyys ratkaisee, kuinka pitkään koneella voi työskennellä yhteen menoon ja melutaso vaikuttaa siihen, kuinka kauan pensasaitaa viitsii leikata kerralla.

Riippumaton pensasleikkuritesti

Tee Itse on täysin riippumaton työkaluvalmistajista, mainostajista ja muista ulkopuolisista tahoista.

Testitoimittajamme tutkii markkinoita ja valitsee testattavat tuotteet itsenäisesti.

Kaikki koneet ja laitteet testataan perusteellisesti ja samalla tavalla. Voit lukea lisää testin yksityiskohdista seuraavilta sivuilta.

Testasimme nämä 6 akkupensasleikkuria

  • DEWALT DCM563P1
  • GARDENA COMFORTCUT LI-18/50
  • METABO AHS 18-45 V
  • STIGA SHT 24 AE
  • RYOBI RHT1855
  • BOSCH AHS 50-20 LI

LATAA KOKO AKKUPENSASLEIKKURITESTI ja katso, mikä kone nousi testivoittajaksi.