Pensasleikkuri

Akku, bensa vai verkkovirta? Markkinoilla on erilaisia pensasleikkureita. Autamme sinua valitsemaan oikean pensasleikkurin.

Pensasleikkurien valikoima on laaja

Uuden pensasleikkurin ostaja pääsee valitsemaan mieleisensä mallin laajasta valikoimasta. Hyvin toimivasta pensasleikkurista on hyötyä jokaiselle pensasaidan omistajalle. Tärkein valinta liittyy koneen voimanlähteeseen, sillä pensasleikkuri voi toimia sekä bensiinillä, akulla tai verkkovirralla.

Bensalla toimiva pensasleikkuri

Vanhojen pensasaitojen leikkaamiseen kannattaa hankkia bensalla toimiva pensasleikkuri. Polttomoottorileikkuri leikkaa halkaisijaltaan 22 milliä paksuja oksia, ja sillä voi työskennellä yhteen menoon yli 50 minuuttia. Suurin osa akkukoneista toimii vain 50 minuuttia yhdellä täyteen ladatulla akulla.

Akkupensasleikkuri

Akkupensasleikkuri riittää pienen pensasaidan leikkaamiseen. Sitä on helppo käsitellä, ja se toimii noin 50 minuuttia yhdellä latauksella.

Pensasleikkuritesti

Olemme testanneet vuosien varrella paljon pensasleikkureita. Lue viimeisin pensasleikkuritestimme täältä: Testi: Pensasleikkurit

Pensasleikkuri keskikokoiselle pihalle

Keskikokoiselle pihalle sopivan pensasleikkurin valinnassa pitää ottaa huomioon eri mallien haitat ja hyödyt. Bensalla toimiva pensasleikkuri on voimakas, mutta se on myös kalliimpi, raskaampi ja äänekkäämpi kuin akkukone.

Akkupensasleikkuri on kevyt ja toimii luotettavasti, mutta liian paksut oksat juuttuvat kiinni leikkurin hampaisiin. Se hidastaa työskentelyä.

andet fra Bonnier Publications