Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Pensasleikkuri

Akulla, bensalla vai verkkovirralla toimiva pensasleikkuri? Lue uusimmat testit pensasleikkureista. Löydät testejä sekä akulla, verkkovirralla että bensalla toimivista malleista. Neuvomme, miten hankit sopivan pensasleikkurin.

Pensasleikkurien valikoima on laaja

Uuden pensasleikkurin ostaja pääsee valitsemaan mieleisensä mallin laajasta valikoimasta. Hyvin toimivasta pensasleikkurista on hyötyä jokaiselle pensasaidan omistajalle. Tärkein valinta liittyy koneen voimanlähteeseen, sillä pensasleikkuri voi toimia sekä bensiinillä, akulla tai verkkovirralla.

Bensalla toimiva pensasleikkuri

Vanhojen pensasaitojen leikkaamiseen kannattaa hankkia bensalla toimiva pensasleikkuri. Polttomoottorileikkuri leikkaa halkaisijaltaan 22 milliä paksuja oksia, ja sillä voi työskennellä yhteen menoon yli 50 minuuttia. Suurin osa akkukoneista toimii vain 50 minuuttia yhdellä täyteen ladatulla akulla.

Akkupensasleikkuri

Akkupensasleikkuri riittää pienen pensasaidan leikkaamiseen. Sitä on helppo käsitellä, ja se toimii noin 50 minuuttia yhdellä latauksella.

Pensasleikkuritesti

Olemme testanneet vuosien varrella paljon pensasleikkureita. Lue viimeisin pensasleikkuritestimme täältä: Testi: Pensasleikkurit.

Pensasleikkuri keskikokoiselle pihalle

Keskikokoiselle pihalle sopivan pensasleikkurin valinnassa pitää ottaa huomioon eri mallien haitat ja hyödyt. Bensalla toimiva pensasleikkuri on voimakas, mutta se on myös kalliimpi, raskaampi ja äänekkäämpi kuin akkukone.

Akkupensasleikkuri on kevyt ja toimii luotettavasti, mutta liian paksut oksat juuttuvat kiinni leikkurin hampaisiin. Se hidastaa työskentelyä.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin