Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

3 suosituinta juttua juuri nyt

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Onko se 20 vinkkiä mestarisaumaajalta vai uusi jiirisirkkeli? Vai kurssi ilmaisesta 3D-suunnitteluohjelmasta?

Tällä hetkellä sää ei houkuttele isoihin ulkoprojekteihin, mutta tee se itse -rakentajat suunnittelevat niitä jo. Täältä voit lukea, mitkä 3 juttua ovat suosituimpia juuri nyt.

Täydellinen tulos ilmaisella 3D-suunnitteluohjelmalla

Tässä jutussa opetetaan tarkkojen rakennuspiirustusten tekemisen perusteet ilmaisella SketchUp 3D-suunnitteluohjelmalla. Näytämme vaihe vaiheelta, miten rakennat yksinkertaisen katoksen. Voit käyttää samaa tekniikkaa esimerkiksi keittiön, vajan, terassin tai väliseinän suunnitteluun.

Siirry juttuun tästä

20 saumausvinkkiä

Mestarisaumaajaksi ei synnytä, mutta jokainen voi oppia sellaiseksi. Tässä jutussa kokenut saumaaja paljastaa vinkkinsä ja niksinsä, joiden avulla sinäkin voit tehdä tiiviitä ja siistejä saumoja ja välttää massan leviämisen vääriin paikkoihin.

Siirry juttuun tästä

Testissä 6 katkaisu- ja jiirisirkkeliä

Katkaisu- ja jiirisirkkeli on erinomainen työkalu, jos aiot sahata ison nipun terassilautoja tai sahata runkolankkuja tarkasti oikeassa kulmassa. Valitsimme tähän testiin kuusi mielenkiintoista konetta, jotka maksavat korkeintaan 300 euroa. Kallein ei ollut tälläkään kertaa paras.

Siirry juttuun tästä

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin