Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Käytä ullakkoa lisätilana

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Jos tilaa on vähän, kannattaa siirtää katse ylöspäin. Kattorakenteessa voi nimittäin piillä hyviä neliömetrejä. Tuurilla – ja kovalla työllä – voit luoda yhden tai useamman ullakkohuoneen, jossa on näkyville jäävät kattopalkit ja kattoikkunat.

Käytä ullakkoa lisätilana

Kattorakenteen korostaminen näkyviin jätettävillä palkeilla antaa ullakkotilaan lisää luonnetta.

Jos talossasi on käyttämätön, täyskorkea ullakkohuone, voit saada hyvännäköisen ullakko­kerroksen ja muutaman lisähuoneen ilman suurta ja hankalaa rakennusprojektia.

Käyttämättömän ullakkotilan etuna on se, että se ei ole käytössä päivittäin. Et siis myöskään tarvitse sitä rakentamisen aikana. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden venyttää projektin aikataulua. Tähän rakennusprojektiin menee toki aikaa, mutta ei niin paljoa kuin täysin uuden lisärakennuksen tekemiseen.

Näkyvät palkit antavat huoneelle luonnetta. Jos mahdollista, rakenna ullakolle täyskorkea katto ja näkyville jäävät kattopalkit. Täyskorkeasta katosta on myös se etu, että se saa tilan tuntumaan suuremmalta. Ur

Ongelma

Sinulla ei ole riittävästi säilytystilaa tai ylimääräistä lastenhuonetta. Tai kenties tilaa pienoismallirautatielle, rummuille, kotiteatterille, peliluolalle tai jollekin muulle. Talossasi on kuitenkin kokonainen ullakko, jossa säilytetään vain muutamaa joulukoriste- tai lasketteluvarustelaatikkoa.

Ratkaisu

Jos talossasi on harjakatto ja sopiva kattorakenne, voit saada ullakosta lisätilaa. Tässä on rakennettu väliseinät kahden lisähuoneen luomiseksi. Lisäksi siinä on porrastasanne ja ullakkokerrokseen johtava kiinteä portaikko.

Kirjaudu tai hanki pääsy to see the drawing

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin