Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Parempi akustiikka puulevyillä

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Puukattoja ei tehdä vain siksi, että ne ovat tyylikkäitä. Akustiikkalevyistä tehty katto näyttää hyvältä, vaimentaa ääntä ja parantaa huoneen äänimaailmaa.

Parempi akustiikka puulevyillä

Korkeat huoneet, suorat linjat ja paljaat seinät ovat nykymuodin mukaisia ja näyttävät hyviltä. Minimalistisessa tyylissä on vain se vika, että se huonontaa huoneen akustiikkaa. Ihmisistä ja kodin­koneista lähteävät äänet heijastuvat kovista pinnoista ja luovat keittiöön rasittavan tunnelman.

Matot ja taulut voivat auttaa jonkin verran, sillä ne eivät heijasta ääntä takaisin. Yleensä ne eivät kuitenkaan riitä, vaan paremman akustiikan luomiseen tarvitaan isompia pehmeitä pintoja.

Siihen voi käyttää nykyaikaisia puurimalevyjä. Paneelikattoja on peitetty viime vuosina kipsilevyillä, mutta nyt puukatot ovat kokemassa uutta nousua akustiikkalevyjen ansiosta.

Myös ilman äänenvaimennusta

Puurimoilla peitettyjä akustiikkalevyjä tehdään eri puulajeista, ja rimat ovat erivärisiä. Verkkokaupoissa myydään myös puurimalevyjä, jotka eivät vaimenna ääntä. Ne asennetaan samalla tavalla, mutta levyt ovat selvästi halvempia.

Näin asennat puulevyt

Kirjaudu tai hanki pääsy to see the drawing

Paljon värivaihtoehtoja

Verkkokaupoissa on laaja valikoima erivärisiä ja eri puulajeista tehtyjä akustiikkalevyjä. Nämä levyt ovat Fibrotechin mallistosta. Hinnat alkaen 80 euroa neliö.

Vaalea tammi on yksi vaihtoehto, jos haluat vaalean katon.

Harmaa tammi on hieman erilainen vaihtoehto.

Savu on perinteinen, tumma puukaton sävy.

Öljytty tammi on monille tuttu ja turvallinen valinta.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin