Led-valoa metrimitalla

Valolla leikittely on muuttunut helpoksi led-valonauhojen ansiosta. Rullissa myytävät valonauhat ovat yleensä viisi metrin pituisia, ja ne voi katkaista sopiviksi saksilla. Valonauhassa on liimatausta, joten sen voi kiinnittää melkein mihin tahansa. Valonauhat ovat näyttäviä ja kaiken lisäksi kohtuuhintaisia.

Led-valonauhoja myydään metrimitalla.

Led-valonauhoja myydään metrimitalla.

Näin voit käyttää led-nauhoja

Led-valonauhat voi asentaa siten, että niistä näkyy pelkkä valo. Se tarkoittaa, että nauhoja voi käyttää tunnelma- ja tehostevaloina hyvin erilaisissa paikoissa.

Led-valonauhoilla voi luoda upeita tehosteita ja vaikutelmia eri puolille kotia.

Askelmien reunaan kiinnitetyt ledit helpottavat pimeissä portaissa kulkemista, ja värilliset valot luovat mukavaa tunnelmaa esimerkiksi keittiön yläkaapin alla sekä sängyn päädyn takana.

Lue lisää: Onko kodissasi hyvä valo?

Sådan kan du bruge LED bånd

Valonauha sopii tehosteeksi alaslasketun katon rajaan.

Tunnelmavalo sängynpäädyn takana. Nauha ei näy, mutta valo loistaa.

Pimeät portaat voivat olla vaaralliset. Led-valot valaisevat askelmat selvästi.

Näin asennat valonauhan

Led-valonauhoja myydään yleensä viiden metrin rullissa. Etenkin verkkokaupoissa on hyvä valikoima erilaisia valonauhoja.

Nauhan voi leikata sopivan mittaiseksi katkoviivaa pitkin.

Nauhassa on liimatausta, mutta se ei tartu kaikkiin pintoihin. Joissakin tilanteissa tarvitaan asennuskiinnikkeitä. Ne voivat kuulua valonauhan hintaan, mutta joskus kiinnikkeet pitää ostaa erikseen.

1. Led-valonauhoja myydään sekä rauta- että verkkokaupoissa. Liimataustaisen valonauhan mukana tulee yleensä muuntaja, kaukosäädin ja vastaanotin.

2. Leikkaa nauha poikki katkoviivaa pitkin. Led-nauhan voi katkaista noin viiden sentin välein. Leikkaa tarkasti katkoviivan kohdalta.

3. Liimaa nauha kiinni. Asenna nauha piiloon, jotta siitä näkyy pelkkä valo.

4. Kytke virta muuntajaan ja vastaanottimeen ja leiki kaukosäätimellä niin paljon kuin haluat! Tässä valonauhassa on 15 eri väriä ja lukemattomia valotehosteita.

Muut lukevat juuri nyt …