Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lintulauta voi olla näin upea 3

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Tuhannet kiitokset kaikille lukijakilpailuun osallistuneille ja lintulaudoista kuvia lähettäneille! Kekseliäisyys on todella ollut huipussaan.

Tämä ruokintapaikka on linnuille varmasti turvallinen. Lintulauta on ankkuroitu lujasti paikoilleen ja verhoiltu kompostiverkolla.

Lintulauta voi olla malliltaan myös vapaasti riippuva. Tässä sen ympärille on kierretty kanaverkkoa, jotta isommat linnut eivät aja pienempiä pois.

Kaksi hyvin erilaista lintulautaa samalta tekijältä. Toinen on tehty lego-palikoista ja toinen yhteen liimatuista lastulevypaloista. Jälkimmäiseen on saatu ideoita Gaudilta Barcelonan matkalla.

Todella tehokas ruokinta-automaatti ilman turhia koristeita. Siemenet kaadetaan tilavaan säiliöön, ja ateriointiin on kaikin puolin hyvät mahdollisuudet kahdella katetulla ruokintapaikalla.

Toteutus muistuttaa sievää nukkekotia pienine, hienoine yksityiskohtineen. Lintulauta on rakennettu jätepuutavarasta, mitä ei edes huomaa.

Tämä miniatyyrihirsimökki on rakennettu alusta asti itse. Katon voi nostaa, jotta mökin voi täyttää ruualla. Ruokintaterassi on aidattu pikkulintujen ruokarauhan turvaamiseksi.
Napsauta tästä >>

TOIMITUS SUOSITTELEE: Rakenna lintulauta

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin