Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lintulauta voi olla näin upea 4

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Tuhannet kiitokset kaikille lukijakilpailuun osallistuneille ja lintulaudoista kuvia lähettäneille! Kekseliäisyys on todella ollut huipussaan.

Ota vanha palli, käännä se ylösalaisin ja rakenna sen päälle katto, niin saat todella mukavan lintulaudan. Hyvin onnistunut kierrätystuote!

Koristeellinen lintulauta on tehty muovisista viemäriputkista, jotka on halkaistu pituussuunnassa ja suljettu päistä vanerilla.

Lintulaudan ei tarvitse olla puusta tehty. Tämä malli on hitsattu yhteen ja ripustettu naruun.

Siisti ja kätevä lintulauta, jossa on kauniita yksityiskohtia. Ruoka kaadetaan piipusta, joka toimii ruokinta-automaattina. Katto jatkuu hyvin pitkälle sivuille, jotta pulut eivät pääse viemään kaikkea ruokaa.

Monet lintulautojen tekijöistä ovat miettineet erityisesti pikkulintuja lintulautaa tehdessään, myös näiden mallien tekijä. Katetun lintulaudan sivut ovat pleksiä, jotta ruokailevat linnut näkyvät hyvin. Toinen lintulauta on kauttaaltaan verkotettu, katettu poimulevyllä ja asetettu ikkunalaudalle.

Lintulauta on kauttaaltaan koristeltu taiteellisin kaiverruksin. Toteutus on vaatinut monta verstastyötuntia, ja lopputulos on todella kaunis.
Napsauta tästä >>

TOIMITUS SUOSITTELEE: Rakenna lintulauta

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin